[其它小國] 仰光報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

趁有免簽去走左轉,但衰在無直航廉航, 計落其實差不多

仰光景點一推佛塔 佛像, 主要交通是TAXI,環城舊火車
中國人自由行不多, 主要是跟團/工幹

如果住中國城附近 去emperor 最方便
門票8000mmk (~1HKD:192MMK)
街上會有皮條客帶你上去,通常識D中英文,  幫你搵位坐同帶囡比你揀
裝修無其他巴打講咁殘舊, 但也說不上豪華, 7點開店, 9:30後行walk 會光D

入正題
場內有約100名囡, 但同場既客絕對唔多, 變成D 囡囡好積極sell 自己
佢地會用手機照自己, 又會用中文講"愛你""揀我"
囡 年齡 普遍 18-22歲, 膚色由賓賓黑到非洲黑都有. 注意**你睇到既白 99%都是化妝品效果, 揀時要留意
由於D囡顏值唔高, 入行時間短, 競爭大, 無短鐘, 入行半年其實都未必有50次出到鐘

第一晚 我在皮條客推介下 揀左個可食用既地味囡, 19歲,A波, 瘦底細粒, 過夜無限Q, 能共浴 任車, 好溝通
皮膚粗糙左D, 顏值 落妝後勉強合格, 下面幾緊下, 當晚共去左3Q, happy end, 7點走, 比多10K佢搭TAXI
(洗費 囡100kMMK, 皮條客20K tips, 20K Taxi)

第二晚 自己揀左全場最入眼既囡走, 19歲, 顏值同場偏高, B波,瘦底
共浴時發現條囡都幾污糟,又唔肯落妝(搽左D當地緬甸傳統樹汁) 服侍返佢沖涼
埋牙個陣 唔肯丟浴巾 包實哂 又話有男友 全身都唔比錫, 只可以摸, 差D想爆粗
睇佢顏值唔錯, 全身又fit , 但服務死魚 唔郁, 無水, 好似老強咁
真係吊左先再講, 好難入, 勁窄, 唔理!!強推入! 完事後休息一陣,
諗住再黎, 點知發現條囡下面 出血, 問佢係咪M 到, 佢話唔係
佢話自己入去做左7個星期, 但咁痛是第1次
我心諗, 妳條仔有冇咁幼呀? (本人最多中上粗) 仲要我開發埋? 應該比返錢我呀?
但又唔想一次就比佢走, 所以叫佢HJ, 點知佢話唔識, 事實亦好求其 (開始懷疑佢條仔性無能)
最後氹佢 插多劑, 服務咁差我都唔客氣, 出完比佢走
(洗費 囡130kMMK, 皮條客20K tips, 12K Taxi)

結論 仰光過夜價錢較泰越低, 西窄, 囡8成鄰家feel,但 膚色偏黑, 太細個,經驗唔多所以 中雷機會偏高
能接受唔好無服務既地方, 其實幾值得去開發下

除左Emperor,仲有冇夜遊場所?
晚晚去同一間場,都好悶啫
回覆 讚好 不讚 使用道具

越南越玩越貴, 又要開發新地方....

多謝師兄分享

呢D真係食架生

回復 stevencc ##1 的帖子

Hi Steven ching,

Good Yangon info with pricing. Much appreciated ~

CH

精彩!多謝師兄分享

多謝報告,大開眼界!
C hing有冇聽過緬甸勐拉?聽人講又係好好玩

pocarisweat 發表於 2019-3-22 12:41
多謝報告,大開眼界!
C hing有冇聽過緬甸勐拉?聽人講又係好好玩

沒去過 緬甸勐拉

有報告可以研究一下

好詳細既報告,學到野

又見識多個地方,謝謝分享。

thanks for share this report, like it

ching,當地囡囡英文得唔得?可以溝通嗎?

回復 stevencc ##1 的帖子

多謝分享

henry998 發表於 2019-3-30 00:09
ching,當地囡囡英文得唔得?可以溝通嗎?

基本上成班都係村姑, 英文中文可能識幾個單字, 單對單主要google translate
帶你入去既龜公侍應 中英多數掂 (20K tips 不是白給的)
帶囡出去之前 最好搵佢傾好價錢, Q數, 幾點走
門外Lift 口 會有人賣DOM ~3K盒Durex
中國城附近 搵地圖得首尾兩間grab & go 便利店有賣 (可能我唔識搵)

多謝師兄帶路,最近都要去一次公幹

完全贊成師兄的報告,舊年我都去過一次,都係去同一個場,價格都差唔多,大約港幣$500 ,當地貨幣100,000左右就包一條女過夜,雖然個樣唔係太差,非常清純,但完全冇服務,又唔可以一齊沖涼,又唔可以嘴嘴,結果搞完一次之後,佢自己包到實一實瞓覺,焗九氣之下,叫佢走人,我自己瞓覺。如果能夠接受到溝通唔到同埋冇服務,實在抵玩。

緬甸新地方,感謝師兄勇敢開發,。

stevencc 發表於 2019-4-1 20:13
基本上成班都係村姑, 英文中文可能識幾個單字, 單對單主要google translate
帶你入去既龜公侍應 中英多數 ...

語言不通,純打炮,去越南會好啲喎。