巨乳ER口技強勁好過癮

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日試咗件好嘢,呢個巨乳ER好好玩.吹蕭又勁,服務好,仲有靚鮑好好屌,如果你摸到佢都會馬上硬,事不宜遲打電話約住先,

好快約到上去,上樓見到仲喺瘦底36D大波,樣又淫,仲幾靚女,眼大大,笑起嚟又好睇,

仲好主動拉我入房,對波咁大我當然抽下水先喇,然後一齊沖涼,又揸下佢波,佢同我水中蕭,吹功強,細佬都馬上彈起身.

沖完上床按摩,原來佢按摩都可以,按得認真,都按得好舒服下,再同我挑逗,波推臀推十分有feel.指劃挑逗,

再吹蕭,口技強勁,360度轉過嚟69吹.

睇到佢個西好正又多水,跟住上套插,下面緊,佢騎上嚟,一路揸住佢大大波呻吟.

表情非常之誘人差啲忍唔住,起身推車玩多幾個post.忍唔住攬住佢加速入直路出咗.

佢仲攬住我唔放睇佢個樣面都紅曬好enjoy咁真喺好過癮.攬多陣,休息下再去沖涼,真喺開心抵玩!

http://mo.nightlife141.com/zh/7392/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E4%BC%B4%E9%81%8A%E9%A0%90%E7%B4%84-%E5%B7%A8%E4%B9%B3ER

登錄/註冊後可看大圖

多謝師兄分享報告
thx for  your detail share !
回復 炮火滿天下 ##1 的帖子

巨乳嫩口靚女吹得屌得。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-16 16:02