[泰國] 初下海5"7模 Nominia 36D迫爆大波 眼大大 皮膚白 大車 口爆800

簽到
名稱: TR Nominia
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A89620-尖沙咀-美少女-TRNominia.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Nominia

知道有新泰妹到, 尋日打去試約, 約好後到酒店, 報到後攞埋房號上房.

開門正是Nominia, 眼大大, 又靚又可人, 身材好fit, 蘇胸半露, 36D cup迫爆大波, 唔肥, 5'7高, 皮膚白滑, 混身散發着意淫嘅氣息 ! 真系樣靚身才正 ! 大家互車一輪調調情先去沖涼.

沖涼有水簫, 沖得好乾淨, 佢玩水簫時簫功好强, 啜下啜下, 果時已知佢非凡凡之輩  返上床, 大車先warm up, 佢採取主動吞頭遊走耳背, lin lin, 肚池和大腿多處敏感部位, 好high ! 再黎食蛋瀨袋底, 超强勁環保吹奏, 全程有淫蕩眼神接觸, 吹果時佢仲攞動pat pat, 吹得好有節奏, 深喉好勁, 頂到入口核, 但完全唔會d牙磨到我個細佬  個感覺就好似自已細佬同佢個口扑緊嘢咁, 好舒服  難以形容, 簫功驚人 !

吹到咁上下Nominia突然坐上黎 ! 喂! 未上套喎  .....!! 原來剛才吹緊時已經同我上左套, 好口技, Nominia係上面un, 佢腰力夠, 係上面un到啪啪聲, 佢好enjoy咁, 仲捉我手揸佢對奶, 好淫 ! 我好似感覺到快谷精上腦, 全身好熱  轉吓pose回一回氣, 狗仔式, 泰妹一般pat pat翹, 狗仔式推到啪啪聲真係好爽!!!  囡囡仲擺腰配合, 差不多要黎時馬上拔套係佢口度爆...好正! ......做完後我都有d腳軟.....Nominia充滿戰鬥力, 真係比呢隻泰國淫蛙榨乾...

總括: Nominia樣靚身才正, 5"7 model身型, 要玩口爆、要好簫功、要服務型嘅囡囡, 呢件必食 !! 都係收$800, 仲好過過大海 !!
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到啪啪聲!
回復 stitch ##1 的帖子

nice share ching
身材樣貌正到爆燈
齋睇相加上“初下海”三個字,都經已夠吸引!
樣靚身才正
好索
好吸引!
女正又玩得
多謝師兄分享
多謝師兄分享
呢件正嘢
好吸引好性感
好身材好吸引

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:47