[泰國] 新到泰國雜誌 model Cardona 36D青筋巨乳 戰鬥格 濕吻 推油 800

簽到
名稱: TR Cardona
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A89381-尖沙咀-美少女-TRCardona.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Cardona

Cardona 係我今期我心目中既Roy女郎,身穿緊身T-shirt 既 Cardona 完美線條表露無唯,事業心勁重,36D白滑大波,5'6高,吾肥,胡廬身型,泰國兼職model!Cardona 整個軀體,既富有誘惑力,又攝動你靈魂,正丫!小弟弟即刻俾到反應囉,我就知道⋯呢次食到件勁野!!!好啦,沖涼用36D大波招呼我,body推磨,大家係水中互磨,估唔到佢用對波可以發揮到淋離盡致,軟淋淋,再水簫一曲,嘩!爽YY!

床上功夫,簡直一流,與靚靚美人魚纏綿,春心蕩漾,佢仲不停搞我細佬,BB油燃雀,海底撈月,high爆!反身,不停車過來,小弟不停接招,接到口軟,吹簫連番深喉攻擊,環保人仕,小弟弟搞到硬一硬,主菜妹妹開始女上狂攻我,強姦我一輪,小弟弟嗌大佬:「help me!」大佬唯有力撐,作番主動,我大力點抽插,Cardona 呻吟叫床,搞到大家完全進入狀態,大家再車起上黎,激烈地砌!全程不停轉換姿勢,Cardona 非常配合,佢呻吟聲具有引挑性,非常誘惑,最後女上騎乘,騎乘功夫到家,節奏适宜,小弟難忍,爆醬派貨,好砌到暈,爽!服務一流,激戰過後,大家攬住喘晒氣,實在太正!!

Cardona 係今期嘅絕色美人,36D波濤洶湧,噴血身材,服務又好,又姣又放,好砌到暈,爆得勁爽!800真係值得一試
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到啪啪聲!
火辣身才
身材樣貌正到爆燈
樣靚身材正!多謝分享!
絕色美人
好吸引!
多謝分享
女正又玩得
多謝師兄分享
多謝師兄分享
呢件正嘢
巧吸引  !