[賽後報告] 小幸運樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,主動侍浴,白滑波波漏出黎

簽到
名稱: 小幸運
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A88355-深水埗-一樓一-小幸運.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

俗語話有食唔食,罪大惡極,前兩日接到ORDER去深水埗裝寬頻,原來係小幸運嘅工作室,見囡囡樣子都幾好,而且笑容滿面好靚囡,安裝完我仲教埋佢點用潻,小幸運唔知有心定無意,比我眼睛食晒冰淇淋,咁索嘅囡囡,佢問我裝到成身汗,不如沖番個靚涼先,順便溝通吓喎,咁就順便食咗佢啦,小幸運樣靚身材FIT,仲要熱情奔放,真係一部性愛搾汁機,扲鐘入閘,完全自動波,夠晒好享受,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,床上慢慢玩,主動全身漫遊,摩打脷好似吸塵機一樣咁勁,高級環保吹奏,手口並用,眼仔碌碌望住你吹好耐,啜鳩頭,奶鳩根,超級無敵吹技,吹到細佬變得又粗又硬,玩陣六九,奶至緊緻嘅穴洞出水,準備好;先來個傳教士式屌小幸運,近距離面對面,真係好有同女朋友開波嘅感覺,今日狀態唔錯,洞中操槍,鮑上磨劍,推到水聲彭彭,勁好玩,係時候玩轉來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,最後梗係揸住大乳牛後推猛抽,個蘿夠肉又圓,真係好滿足,加速盡插啪啪聲加水聲,興奮到我打晒冷震,隊到入一入至派彩,射到精盡為止。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
波大腰幼
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝CHING分享

多謝師兄分享, 果然文筆寫得好好。, 如果有現場相片更加好。

Thanks for sharing~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享