巨乳希雅.大波服務王

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日休息無聊,wechat下電話男,問佢有乜好介紹,佢介紹咗希雅俾我,仲send咗真人相俾我睇,

哇 大波,正呀...一於就book佢...電話男要我等20分鐘,冇問題 我慢慢行過去時間啱啱好.. 開門,

見真人,23歲左右喇,米65左右度,有波有囉` 跟住去床除衫,哇,對波真係靚啊,渣几下先,夠彈手好有手感..

沖涼,佢水啸吹功無得頂,問過佢做過SN,所以咁熟手~返埋床再玩,漫遊一路由頭錫到落腳,我就一邊渣佢對大波,

錫到我鳩都硬曬,條鳩頂住佢對波. 佢好溫柔咁一口食咗我細佬,功夫一流,雪雪噠噠咁聲..爽到我想爆咁,

但我會忍住,因為好耐冇玩過功夫咁好嘅囡囡,到開戰嘅時候喇~先女上再9仔,佢都好配合,差唔多喇,

我突然間想口爆佢...我問佢有無口爆,佢話有OK,除咗個套跟住就爆喇~終於比我口爆咗希雅.
http://mo.nightlife141.com/zh/6425/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E5%B7%A8%E4%B9%B3%E5%B8%8C%E9%9B%85

登錄/註冊後可看大圖

插頭香!
大波,正呀
回復 賣魚蛋 ##1 的帖子

大波靚女口爆出色。
多謝師兄分享報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:11