[新兵問路] Smooci討論,有玩開既師兄可以交流下...

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上年响曼谷玩,玩過兩次Smooci ,分別係Niko同J-net(都有出包膠既),都覺得幾過癮。下個月又去曼谷,想睇下師兄們有冇玩過既,會唔會有心水妹子。

另外,Smooci book長鐘既話其實除勻堅係平,好多都係10000匹以內就可以book到24小時,而如果純粹book 1晚(8-10個鐘)可能都要7-8000匹,所以想交流下如果book開24 hour既師兄一般會同囡囡有咩消遣。

純粹交流討論,不過都放幾張我覺得有機會食既scoomi 囡囡相,咁樣既話,我諗討論會熱烈d掛?哈哈。

7826D089-A970-4F0B-806F-0EC62AFF47EE.png 61B50CAB-347C-4D18-B9C0-612F81671D73.png A735E6DD-6ED2-4D46-88FA-1E5B497EACE3.png 6F85D647-E9A4-4D65-8713-0E597CB55542.png 8B93F98D-55EC-4978-A5D5-8FF305BCB533.png 5F560176-7477-4790-B545-B3F9650D15FC.png 398F442C-2CE8-40EB-BF0E-5C4B4804AB67.png
價錢唔貴, 係驚照騙多
回覆 讚好 不讚 使用道具

这个价格加一点点,可以去普通夜总会找妹纸陪你一夜了。
当然,你干很大就需要这个途径。
我年纪大了,也夜总会全部费用大约12000b带个妞出来,50%概率第二天中午走,我够玩了。

至于你包24小时,能陪你干整天的女估计少,应该会要出去吃饭看戏的开销的。
smooci照片问题也不少,特别是服务,4.5分以下的谨慎点。

有無師兄試過比錢睇reviews? 見到有3日membership,唸住黎緊去曼谷果陣join,應該可以減低中伏機會掛

谢谢分享,师兄还有其他推荐网站吗

我是smoo的粉
你的都是常駐smoo. 最近有幾個靚女不定期出現。但貴,要6000 1或2小時
買VIP, 好有用

泰妹 修圖技術不亞於日本妹

我個人覺得都係睇真人穩陣D

我2月中做咗3日會員睇咗啲評語跟住食佐件4仟2+评分4.7.九成像玩咗兩粒鐘服務0k...再之前件LB3仟5.六成像但服務麻麻

我下星期去曼谷也想找Stang. 有没有师兄找过她?

7000-9000 稳个ptgf又唔算贵窝

acchan恒 發表於 2019-3-20 15:54
我是smoo的粉
你的都是常駐smoo. 最近有幾個靚女不定期出現。但貴,要6000 1或2小時
買VIP, 好有用

我也是經常看的,Minie就不常出現,其他都時常看到。

之前有個Valentine是見過一次,條件看來都很好,但就是見過一次而已...

Pighead17 發表於 2019-3-20 16:28
我2月中做咗3日會員睇咗啲評語跟住食佐件4仟2+评分4.7.九成像玩咗兩粒鐘服務0k...再之前件LB3仟5.六成像但服務麻麻

4千2個囡囡有冇記得係咩名?

回復 190250 ##1 的帖子

都係一分錢一分貨啦!!

好似叫maria 细假波不過佢而家好小浦出泥

Recommend not to have gals less than 4.5 rating in Smooci.

I also purchase 3 days VIP to check review, but just see those with not very good rating, since there may have fake review.

Will go in May and wanna try Maggie from Smooci, anyone have her before?

我見過好多响smoo掛單既女,無生意就會去蛇美揾食.

ivancww 發表於 2019-3-20 20:31
Recommend not to have gals less than 4.5 rating in Smooci.

I also purchase 3 days VIP to check revi ...

其實我想試ChaCha, 但見佢評分都係4.1、4.2咁,怕伏,唔知有冇師兄試過。

另外,Maggie、PanPan我都想試,如果4月試到,我會出包膠既😆

hungyiu 發表於 2019-3-20 20:58
我見過好多响smoo掛單既女,無生意就會去蛇美揾食.

正常既,多個收入來源嘛