[新兵問路] Smooci討論,有玩開既師兄可以交流下...

回復 190250 ##21 的帖子

重點係價錢一定上smoo 平
回覆 讚好 不讚 使用道具

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

smooci好多假照,我还是更愿意真人选

回復 wisely326 ##1 的帖子

Stang 唔錯 真人比相片靚 而且斯文 較小撈味。 佢個胸好敏感 佢高潮嚟嘅時候唔畀人掂個胸,kakaka... 不過佢有少少黐脷筋

1001729 發表於 2019-3-20 23:13

Stang 唔錯 真人比相片靚 而且斯文 較小撈味。 佢個胸好敏感 佢高潮嚟嘅時候唔畀人掂個胸,kakaka... 不過佢有少少黐脷筋

黐脷筋吹奏時會唔會high D

睇相一定有打折

過年去試左兩個smooci女,冇p圖唔係假波,都係3900銖兩個小時,8小時好似7500,應該係有制服誘惑玩,不過咁價錢得兩小時,唔洗做咁多,揀女唔好揀寫住獨立個班,可以差兩、三倍價

回復 190250 ##1 的帖子

睇相唔太實際,都係睇真人正路d..

我打算下月底去曼谷,所以留意過Smooci網站,買左3日會員睇吓裡面嘅comment,有條女3.7 rank,留言一般話比相片大幾歲/、book 2個鐘就1/1.5個鐘話要走、寫環保吹又帶袋吹或黑面咁上下嘅嘢。
我隨便發了2個女女和Comment。
Screenshot_20190320-183423_Chrome.jpg Screenshot_20190320-183442_Chrome.jpg Screenshot_20190320-180636_Chrome.jpg Screenshot_20190320-181000_Chrome.jpg

之前看到有師兄關於Chacha的DM報告,好像不是很滿意。師兄要注意

回復 190250 ##1 的帖子

SMOOCI 有時都有D正野
之前見到個178高妹 有D想試!
不過後尾去到曼谷又見唔到

stevenluo 發表於 2019-3-20 15:22
这个价格加一点点,可以去普通夜总会找妹纸陪你一夜了。
当然,你干很大就需要这个途径。
我年纪大了,也夜 ...

師兄,你去哪里夜总会多?12000B 全数费用,不贵呀!

1001729 發表於 2019-3-20 23:13

我就係睇左師兄包膠先開始試scoomi😆

terry70 發表於 2019-3-21 01:35
我打算下月底去曼谷,所以留意過Smooci網站,買左3日會員睇吓裡面嘅comment,有條女3.7 rank,留言一般話比 ...

Valentine 好少出現,我都好想試佢

sanwang 發表於 2019-3-21 03:14
之前看到有師兄關於Chacha的DM報告,好像不是很滿意。師兄要注意

那只能看着她的相打JJ都唔貼錢買難受了

terry70 發表於 2019-3-21 01:35
我打算下月底去曼谷,所以留意過Smooci網站,買左3日會員睇吓裡面嘅comment,有條女3.7 rank,留言一般話比 ...

I also consider to book Valentie before....but she only have 146cm height, that is really too short for me!

CHING, 好多女相與真人,有好大差別.你要有心理準備......

回復 stevenluo ##4 的帖子

Totally agree, I also want to try, but my friend told me the same problem

SMOOCI時間越長係越平不過好多伏咁XD
BTW 錢係先比定最尾比???

Molly, fanta 同 ngam 之前爬過文,有師兄都話過OK