[泰北/清邁/清萊] 又一年去清迈游之后会到曼谷

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年我又到清迈啦,依然系老地方去goldstar同思丽大浴室,今年一行人,6位团友,一齐去欢,去到清迈第一日,正好遇上选举禁酒,无得去karaoke欢,唯有去抓翻个健康龙筋,哎,so sad,然后7愣愣甘过左第一日,然后第二日,六点后无禁酒,即刻开团去goldstar,8点半去到,叫妈咪带女,屌距,40幾條女入來望到眼都花埋,一半出鍾一半唔出鍾,我本來打算穩個唔出鍾噶慢慢再溝到距出鍾,點愣知俾我發現一個係後面怕怕醜醜,然後有眼神交流,即刻點距落來坐,事實證明我選擇係正確噶,正常落來飲酒,叫左5支黑牌同mix,然後就開始玩骰盅,我又衰,我係咁同我個f條女玩,無點理我自己條女,咁成班人玩到12點打算翻歸,我突然淋起,67我都無點理我條女,距肯唔肯同我出去過夜噶,可能有雞運,條女竟然肯過夜,我問距到幾點,距話up to u,我聽到覺得,機會來啦飛雲,即刻俾錢媽媽桑,過夜啦,先3500豬,翻到酒店距又跳舞又嗨,波b級,事先聲明我係匈奴人,然後距下面好緊好窄,我要慢慢入距,屌到後面距竟然自己來,越玩越嗨,然後夜晚一槍早上再來個morning q咁就放距走啦,距唔想走,屌我拿拿聲趕距走,因為我約左自己固定飯盒來我酒店陪我兩日,神奇噶事情來了,夜晚因為清邁本地人一年一度和尚出來佈施,所以我自己條女出左去,距一出門,第一晚goldstar條女就視頻我,係度同我傾計,竟然係度講中文,話好鍾意,叫我老公,然後一直係度同我視頻,我覺得距好似嗨左野咁,我就同我泰國f講,距話尼d正啊好屌,好玩,我到依家都謎緊,因為距講野唔多正常噶。
     今日到曼谷,一落飛機就直奔momo約左pino Vip房,但係媽媽桑話pino隻腳生野,去左體醫生,距問我係咪鍾意大波噶,我答距係,跟著距穩左個yomi,我見幾大波就話好,yomi真人後生,大波,但係有d肥,不過我可以接受,係浴缸玩左半個鐘,就上床,環保吹,然後就入啦,距係上面,一開始無咩水,經過我大大力咁屌距之後,距係咁流水出來,屌左半個鐘完事,值得翻食,然後今晚去蛇美,依然客多人多,今日出左兩q累啦,所以去飲完杯可樂就翻酒店訓覺,我個f體中個女,距收我f3000株,1個鐘,然後我同我f講尼條女明顯唔肯同你出去啦,放棄啦,跟著距轉頭又去埋momo,哎,其實我到依家都謎緊,清邁條女到底係咪嗨野,好似唔多正常,今日仲同我傾計,發中文
3000b at 蛇美 for ST 1 hr is not black market price. Those gals usually charge ST 2500 to 3000B
回復 ivancww ##2 的帖子

but 1hour is usually?
恭喜清邁食到奇妙女郎hahha
有清迈哩d女 可遇不可求啊
食到好西 正
davidmung 發表於 2019-3-21 04:14
恭喜清邁食到奇妙女郎hahha

wonder girl, lots of fun.
师兄 golastar叫什么名字搜得到?
有機會一齊玩, 我都成日去GS.
師兄 很好的報告 謝謝

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:37