[芭提雅] 10日9夜難忘之旅Day1(冇女圖,非甜故,超長文慎入)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大家好 小弟係第一次去泰國🙈初哥上路 想同大家講下呢次去泰國嘅經歷🤣我會講埋A君同B君嘅故事,因為今次旅程我哋都有啲奇怪嘅經歷,可能有啲亂,文筆差寫得唔好,請見諒,唔好嫌棄我太多廢話😭😭啱睇就加分支持下。

話說我哋一行三人喺2月5號晚上出發,14號下午返香港。

我哋喺2月6號晚上12點半左右到bkk機場。之後就即刻搭車去芭堤雅。
酒店名page10,去到間酒店check-in,Check-in嗰陣櫃檯同我地講話要收4000baht.跟住我哋心諗仆街啦點解要收4000baht既,因為呢間酒店係另外一個朋友book嘅但係佢臨時有事唔去跟住講左一大輪先知道原來係按金黎🤦‍♂️我哋全部人得4000baht喺身上面。呢4000baht仲要係上次A君去完泰國剩低嘅,本身諗住拎嚟落club玩下飲下酒。聽日先開始我哋嘅旅程。點知拎咗嚟俾按金,咁就冇得去玩啦😅上到房執下野已經三點幾。

Page10房

Page10房

跟住佢哋話唔好嘥時間我哋冇錢都照去walking street行下,帶我呢個初哥參觀. 去到walking street  d gogobar已經收緊鋪,得返d企街,跟住行下行下有啲女喺度拉住我個friend,我地都知自己冇錢點樣叫女😩仲見到有人賣大麻,用廣東話同我地講大麻喎你唔係唔吃啊。點解佢識廣東話😅跟住行完成條街同埋巷仔,佢哋一路行一路同我講解,我就大概知應該要點玩。嗰陣時嘅心情係好興奮好期待🤣之後冇錢就番左酒店瞓覺.

正式Day1瞓到2 3點我哋就走咗出去唱錢,嗰陣個匯率連四都冇🤦‍♂️ A君同B君就話上次都仲有四點幾今次連4都冇真係仆街😡唱完錢之後4點幾佢哋就話帶我去大浴場到試吓啲初階野。今晚先係真正嘅開始🤤佢哋就直接帶咗我去hoeny2,入到去嗰陣就有10幾個人喺度睇緊,坐左唔夠1分鐘仲睇緊嗰陣,就有兩個經理行過黎係咁推介我哋,拎咗張紙仔出嚟喺上邊寫邊幾個打炮好勁😅 喺度係咁講話邊幾個口好勁 功夫又好🤣仲話平俾我哋3400baht.
A君同B君就話要信嗰個經理,因為上次佢哋冇聽個經理講跟住就中咗伏。
揀完女之後就去咗俾錢,見到有得加酸奶,佢地就話一定要加好好玩㗎,個經理就話要比少少佢,因為佢平左俾我哋,埋單4000baht都唔駛.
條女都幾熱情,一入到房就比個濕吻我🤣跟住佢放水,我唔知嗰陣可以做咩就成個傻仔咁樣坐喺度望住佢放水😓跟住佢就叫我入個浴缸度幫我沖涼,第一次俾人幫冲涼🙈覺得好特別同埋好enjoy🤤
沖完之後佢就叫我訓喺張水床上邊,整d泡泡係我身上,跟住喺度漫遊世界,個種感覺好正.之後佢就拎咗一杯酸奶出嚟,倒左係我身上,啲酸奶好鬼凍🥶跟住佢就喺度奶d酸奶,我淨係feel到好凍,個感覺係幾特別嘅不過下次就唔會再試😅
沖完涼之後,就例牌野冇咩特別,我就唔講啦😼
完事之後,我同佢都冇咩特別交流,聯絡方法都冇拎就走左啦(我連佢個樣係咩我都唔記得咗🤣)A君同B君就喺樓下等緊我一齊去食飯,搞完野之後好肚餓.佢哋帶咗去金媽媽食嘢,啲嘢食都幾好食同埋平。食完野之後我哋就行返去酒店梳洗一下,準備今晚出征😏

食野相

食野相

八點幾我哋就出發去,之後佢哋就帶咗我去panda先,話嗰度好多靚女,去到之後見到啲女都幾靚同後生,不過個個都冇咩表情😅望咗一轉之後見到有個好靚嘅,不過佢就好似好高冷,望都唔望人,氣氛好似一般飲完杯嘢就走左。
因為我第一次去仲未熟悉啲流程,就周圍去唔同嘅bar入邊飲嘢睇女,我唔係好記得嗰晚去咗邊幾間🙇🏻‍♂️行咗幾間之後都發覺啲女唔夠熱情。
咁就繼續行啦。
跟住佢哋話巷仔入邊嗰啲bar會開放啲,啲女會更加熱情,跟住行到windmill個條巷仔,見到有間bar門口有塊牌寫住歡迎中國人,同埋門口舉牌果條女係咁拉住B君,反正我哋都冇咩目的地就跟咗佢入去,去到之後發現好多人😅但係女就得八個九個左右。咁B君拉住舉牌嗰條女喺度抽水,我同A君就喺度睇緊啲女,發覺都幾普通下。跟住我哋對面突然成堆人咁走,望真啲有啲大媽係入邊,原來係啲旅行團黎參觀🤣跟住剩返我哋呢一排五六個人,咁我哋就嗱嗱聲埋單走人。
出到去本身諗住繼續行周圍睇下,行多幾步見到有間bar 係2樓,要行樓梯上去,跟住A君同B君就話未去過呢間。咁大家都幾好奇就一齊上咗去呢間bar,bar名Heaven Above,不過我哋後尾覺得好伏😅大家小心🤦‍♂️
一入到去有個舞台,台上邊有八個九個喺度un緊,見到冇咩客得個四五個,個mama sang 好熱情,坐低叫完嘢飲之後佢就即刻推咗幾條女過嚟,A君條女就好有鄰家女孩feel,B君條女就夠大波,我就因為未放得開就同mamasang講later,跟住就黎料la突然有幾條女拎住一盆嘢飲過嚟,有個架裝住六杯Tequila。1杯好似250baht,佢哋就係咁叫我地買,一開始我哋係say no既,但係之後諗諗吓覺得飲多啲醉醉地好似好玩啲喎,咁就諗住要4杯la,點知突然畀晒六杯我哋,突然賣酒嗰條女同個mamasang就飲咗另外果兩杯,即刻10個黑人問號心諗做乜撚嘢呀,我個嗰陣就冇講出嚟心諗算數豪俾你,嗰陣我就同佢哋講話係咪中咗伏🤦‍♂️但係因為啲女夠熱情,咁就不了了之啦。跟住個mamasang 就係咁r drink,我哋就話不了,但係佢實在太煩,咁被逼之下就請左佢一杯。點知佢好貪心飲完一杯仲想再飲多杯,咁今次就老閪都唔撚比佢,過多一陣賣酒嗰啲又返嚟啦🤦‍♂️又係拎返一版Tequila出嚟又喺度叫我地買,跟住唔記得咗做咗啲咩,就屈我哋買咗, 但係其實嗰陣我哋係唔想要嘅。跟住我哋心諗仆街啦我哋係咪水魚啊,做咗戇鳩仔😭
飲完果兩版tequila之後,A君條女又話介紹佢個friend俾我, 跟住叫咗佢個friend黎之後我就覺得OK,心諗你兩個都fd咁應該好玩啲嘅.跟住係我哋同佢講價途中,A君條女就係咁同A君講up to you 時間同價錢都係up to you🙈跟往又有人賣酒今次係賣B-52,50baht一杯,跟住我哋都唔知係咩黎就問佢係乜嘢黎,佢就話OK好飲我哋心諗橫掂都洗咗咁多,唔爭在果50baht一杯🤦‍♂️杯嘢飲落去係朱古力味去到底先有酒味出嚟。又幾好飲喎跟住就飲多幾杯。跟住就埋單走人,張單成4000幾baht🤦‍♂️
Bar fine:700 baht,我同B君條女就4000baht lt,而A君條女話up to you 咁A君就開3000baht 條女話好。
落到去之後我哋就問佢哋有冇地方想去,去唔去club玩或者食嘢佢哋話事,本身我條女同A君條女就話去食嘢,不過B君條女就帶咗我哋去另外一間Gogo bar🙈去咗間叫Dollhouse既gogobar, B君條女話佢之前喺度做想探下啲姊妹,咁我哋就冇所謂啦橫掂都諗住再hea多陣先返酒店,入到去之後都係一個舞台,佢就帶我地行入d,坐咗喺另外一個舞台前邊,個舞台入邊有兩條女喺度玩緊泡泡浴,我哋後邊仲有一張枱有兩條女喺上邊,跟住件見到啲鬼佬拎住支海綿棒喺度係咁打d女🤣我哋即刻覺得呢間好正喎,雖然啲女有少少西人口味,不過好正可以打啲女🙈坐咗一陣之後舞台嗰兩條女,就拎咗兩支嘢出嚟叫我地隊佢哋個閪,咁我哋就梗係冇咁做,費事係啲女面前扣印象分🤦‍♂️不過我哋就話遲啲一定要返嚟呢間Bar度玩,到賣單嗰陣,我哋拎1000baht出嚟諗住夾返公數,點知A君條女突然拎走左A君諗住俾個1000baht😓不過嗰陣時好混亂因為大家都醉醉地,我哋係第二日傾返先知原來A君條女拎走左1000baht🤦‍♂️
跟住就喺街邊食咗啲嘢就番酒店,跟住又中伏🤦‍♂️返到去我就話一齊沖,佢就話唔好佢怕羞要分開冲,嗰時我都覺得冇乜嘢咁分開冲lor,沖完之後去到床上邊,佢就成條死魚咁😡又話攰想瞓覺,咁我就梗係想扑野,但係佢死都冇反應咁屌落去都冇癮,我就話咁朝頭早囉咁你瞓醒之後就扑你,佢話好咁就瞓啦,到第二朝佢叫醒我,嗰陣6點幾本身傾好咗10點先走,佢話佢個friend喺出邊等緊佢,仆街呀你兩個夾埋一齊走(因為我知A君條女本身都係12點先走)話咁我就梗係唔放佢走啦我都未扑過佢😡我就話扑撚埋先好走, 咁佢朝頭早就都有反應嘅,唔似琴晚咁樣成條死魚。咁砌完野之後就放佢走啦,都覺得中咗伏㗎啦。跟住我去刷牙發覺點解隻手有啲紅色既,跟住我見到張床有血跡喺度🤦‍♂️琴晚想搞佢嗰陣佢都要熄晒燈,我嗰陣唔為意,🤬點知原來佢黎M,屌你老母啊條女黎M又唔同我講,我嗰陣心諗仆街呀第2Q就見血,有冇咁黑仔啊。嗰陣成個人灰晒🤦‍♂️即刻打俾A君同佢講呢件事,傾完之後覺得我哋琴晚真係中伏😭跟住瞓覺聽日先算.Day1完
好有心機,繼續😂
我上次去完都有好多回憶,不過懶得打🤦🏻‍♂️
回覆 讚好 不讚 使用道具

沖紅燈。。,應該會聞到浸腥味先啱喎。。。。。算。。。
人要做下水魚(因為我之前都係)  玩多幾次 就唔會做水魚

師兄,做過水魚之後,會越來越醒目.

回復 yuchoi ##4 的帖子

聞唔到腥味,我係見到條毛巾同床單都有血,咁應該唔會第二到流血掛,所以我估佢黎M.
第一次去就做水魚🤦‍♂️

1314.ww 發表於 2019-3-21 07:11
師兄,做過水魚之後,會越來越醒目.

下次會更好🤣

師兄睇黎你真係好新既新手wow
明白你心態 有時因為面子 唔好意思 又覺得少少錢就算
但你記著 請drink呢d 第1無理由咁on9 要杯酒係叫黎自己飲 2基本拎一版酒出黎 係等於問你'做唔做水魚呀' 你因為面 或唔好意思 等於被標籤咗水魚 仲要傻9到買黎自己飲 超級水魚 mamasan都係咁請 千年水魚
所以下次見到呢d 你係有興趣 剩係請一條女得啦 你請得應該會有班女 叫你請埋佢 記得say no mamasan都記得say no 呢d一不離二 請開就係咁煩你

Those hotel 按金 can pay credit card. If you have not use anything on hotel, they will cancel it when you departure.

明明綠燈轉眼變成紅燈

按金梗係用信用咭安全些,出來玩要面就會洗錢,所以我會選要錢。師兄可能好小在香港和大陸玩,所以俾人當水魚

comeonjames 發表於 2019-3-21 07:55
師兄睇黎你真係好新既新手wow
明白你心態 有時因為面子 唔好意思 又覺得少少錢就算
但你記著 請drink呢d 第 ...

第一次去唔識say no下次去堅決say no 多謝教路

ivancww 發表於 2019-3-21 08:18
Those hotel 按金 can pay credit card. If you have not use anything on hotel, they will cancel it whe ...

Ok thx🙏

lonbooke 發表於 2019-3-21 09:21
明明綠燈轉眼變成紅燈

成個人down哂

ray819 發表於 2019-3-21 09:33
按金梗係用信用咭安全些,出來玩要面就會洗錢,所以我會選要錢。師兄可能好小在香港和大陸玩,所以俾人當水魚

個陣唔知可以用信用卡 下次唔做水魚😂

師兄報告詳細,俾我呢啲新手好好學習

寫得好詳細,值得學習。

長文. 慢慢睇

师兄拿个套出来睇有无血就知啦,出来玩冲红灯确实唔老黎

小弟都做過水魚,下一次就更加小心. 期待師兄之後報告