[新兵問路] 關於agogo噶barfine

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

距離小弟上次去泰國已經一段時間,各處agogo的費用已經唔系太有印象。想請教下而家曼谷同芭提雅各處的agogo系乜野消費水準了?起論壇有見到話barfine 700、1000、1500、2000多種價位,差距有D大,究竟幾多先系市場價?如果barfine去到1500甚至2000,有D太豪了掛?

芭堤亞BF貴過曼谷,大部份吧午夜前同午夜後唔同價(1500/1000),model係要2k㗎
好心,師兄睇吓D帖子,答案在也。
回復 1314.ww ##3 的帖子

就係因為見到其他師兄分享噶價都差得好多所以問下咯,費事遲下去玩俾人亂開價。。
回復 goodvboy ##1 的帖子

不同的Bar有不同價,午夜前計,由800-2000,公平交易,願者上釣
除左條女係最大因素之外,重有乜野原因值得各位師兄比2000 barfine 又或者間bar值得收呢個價.
唔通真係願者上釣,言貴就過主
chansann 發表於 2019-3-22 12:25
除左條女係最大因素之外,重有乜野原因值得各位師兄比2000 barfine 又或者間bar值得收呢個價.
唔通真係願者上釣,言貴就過主

換轉洗泰浴, 同一間店有D女收3000, 有D sideline model 收5000 , 6000, 咁又有乜原因消費者要俾多2000, 3000食 sideline model?

再換個問法, 同樣一杯咖啡同樣係美式連鎖集團, 星記貴過麥記一大截又有乜原因?
dellwtko 發表於 2019-3-21 22:17
芭堤亞BF貴過曼谷,大部份吧午夜前同午夜後唔同價(1500/1000),model係要2k㗎!

大約半年前係Palace 2:30am Model 堅持開2000bf...當時又真係晚晚爆場...近2個月就正常番12:00 后 model 收1500
ching 除bf 外,肉金另计?
sixboy1 發表於 2019-3-22 14:23
大約半年前係Palace 2:30am Model 堅持開2000bf...當時又真係晚晚爆場...近2個月就正常番12:00 后 model 收1500

2kBF我就靚靚都唔去馬囉,而且model根本冇準則,我試過喺果間S字頭吧搵過女,都係1.5kBF,之後條女佢去咗另一S字頭吧,竟然變咗model,要2kBF!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:12