[曼谷] BkK day 1 下午7 heaven 初試Poppy 3月21

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

21/3 第一日下午兩點落地
到酒店已經四點快食個榮泰就去7 heaven 得5條女左右睇ipad ,無得睇真人,揀左Poppy ,我揀BJ +VIP 全鏡房+手扣+全裸+顏射=埋單2800thb, 值唔值就見人見志啦,行樓梯上房,女行先,佢著住短裙係我前面,見個pat 已經好正,入房佢幫我沖涼,三點式,跟住埋牙,我覺得普通野,,朋友試左cat, 有口爆,有波路,佢幾enjoy 咁,不過對我來講咁既價錢日式按摩全套都有,不過當見式下,,一陣寫埋nana 跌錢同蛇美既晚上
Nice report!
口爆店大概是泰國極少數可以比日本貴的服務了。
日本口爆店多數默認是「全裸+可指入」的,費用 5000-7000 日幣
也就泰國日式店的「基本服務價」而已。
不過 7-Heaven 妹子素質算相當整齊, 也有自己的優勢啦~
日本口爆店屠龍機率要高出許多.

我都覺口爆場麻麻
期待晚上報告,謝謝分享
FULL OPTION 口爆價錢, 真係可以去其他桑拿開大
2800有点贵啊师兄
回復 bh_hunter ##1 的帖子

謝謝分享
2800卑我就去日式開大,不過出黎玩,師兄開心就ok
好繼續,口爆完去E肚,跟住去Nana, 一去去2樓rainbow 4 ,我地6個要開一行,朋友都係第一次去我第二次,見到咁多女已經硬曬,個個bikini T back,朋友睇中一兩個話等等先,咁就俾人點走左,我同佢講呢度係要快同夠運,跟住幫朋友叫左一個落來,開ST 4700 LT 8700 即時算數,落返一層去,同佢地去左london calling, d 女主動到嚇死你,睇下台上肥妹用西開汽水,射到個個濕曬,氣氛係好,開價st3700 lt 6700, 個個話平,但我一心要去蛇美觀光,我就係咁搶住走。但係一埋單頂6條仔每人一杯起兩杯止。埋單6000,我坐半個鐘
C兄都知 價錢可以去日式
期待晚上報告
回復 chanhins ##7 的帖子

佢果个套餐貴姐
基本餐1300
個人喜好,有時口爆還爽過吊嘿,最重要自己開心。
7 heaven 有d女都ok,如果可以私約開大就更好了,5知有無師兄試過?
London calling 好似無咁貴,其實C Hing有沒有update
可以指插都系几过瘾
回復 urmanhk ##15 的帖子

3月21號晚去,你話咩無咁貴?
晚上过去,特意试了poppy,有点齿感,不是很满意。

另外 胸有点儿小。

建议Ching 下次可以试试 bam。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 13:09