[印尼] 長駐印尼—新場 Kabuki Hotel

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次講過同1001 colosseum 個mama交換左wtsapp,方便搵食。上次mama就邀請我去新場玩。下面俾地址大家。
新場岩岩3月尾開,我去果日直頭係第一日。mama叫我去之前話到自己會調過黎呢邊,即係同1001同一個老細,叫我去試下咁,但就事先聲明囡囡都係新,問我o唔ok,咁新囡下海都有好處,反應都真d,又唔會咁套路嘛,於是就揸左車去。
新酒店叫kabuki hotel,但果日map仲未搵到,仲係用緊舊名,mama叫我search newtown hotel,安全到左,門口勁多花牌。mama門口就等緊我,security check完就入場。
起初以為同colosseum一樣,點知呢度係gogo bar咁既club,入場費100k包一杯野飲,貼紙封鏡頭,場入面8支pole dancing,台下都有唔少dancer ready。坐低左mama帶左幾個囡囡黎,不過佢地就唔係dancer,但唔係好岩眼,聽下歌睇下跳舞先。隔左一陣又帶左三個黎,都唔係好岩,都係話等陣先,就係果三個行開之後,見到有條女行過,呢件岩呀喂!mama見到我望住,就即刻捉左佢過黎,囡囡好好笑容,不過英文差d,不過好鬼馬,一坐低就捉左我下把兩下。咁主動一於就你啦!mama同我報價,650k 30min at club 60min at room。囡囡樣係小可愛,對眼幾識電人,波就唔算大,不過有腰有籮。ok左即刻同囡囡調情抽水,一問之下發現佢得20歲,唔怪得咁可愛。由於佢英文都差,所以都係快d上房。
mama帶左去另一邊出口,呢度就要俾錢,之後囡囡就會拎房卡,轉出去就等電梯。果陣咁岩有兩個類似住客係度等,又一齊入左lift,都幾dead air,果兩個住客3樓出左去,點知一過刪門,囡囡就捉住我下把車落黎!勁撚刺激!
上到9樓,reception帶房,一入房,嘩果然係新酒店,乾淨企理,又大又闊落。除左鞋我坐低左係床,囡囡直頭推倒我!又車左一輪,之後叫我沖涼,不過就各自沖。沖完囡囡出黎繼續推倒我,奶哂全身,冇套吹,我一路摸佢條腿都幾滑下,用口幫我上套,之後叫我黎先,佢訓低果陣一路都車住,我再摸下佢下面,哇好濕下!我都即刻興奮,就插落去!囡囡反應真係好好,完全唔假,捉得我好實,都叫得好好聽。轉女上,哇佢腰功都好勁,同埋佢真係好中意車,點轉pose佢都要車,之後狗仔都要車!佢咁既反應真係搞到我都耐過平時,好enjoy。
完事佢想幫我沖涼,不過其實我慣左完事後自己沖,就叫佢唔洗。走之前俾左200k佢,冇r我俾多d仲講多謝。
因為mama講過完左落番去飲野,就同佢一齊落番club,mama話今日其實係少囡,遲d會多d,始終第一日喎。我都有8下,咁pole dancer果d又點玩法,佢話叫佢地陪飲吹水就買lady drinks,上房就2mio 60min,不過就唔係佢負責喎。不過如果你問我,2mio我會去番1001,個人唔太中意咁嘈既地方,我又自己一個人。各位師兄如果想試都可以去玩下,可能遲一排會再多d女。

front door

front door

map

map
我去,22年的帖子你们还挖坟出来,现在还开不开了都不知道
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢师兄分享

回復 LokerLok ##1 的帖子

圖文並茂,加分鼓勵,

謝謝分享

thanks for sharing

謝謝,師兄分享,五月要過去玩 筆記一下。

多谢分享!

囡囡新鮮. 難得.
多谢分享!

多谢分享.. thanks

多謝分享

多谢分享新场~

650K就抵玩过Malio club, 但系2milion for dancer 好似又贵过Malio

多谢分享,有机会~~~~

thanks for sharing

有機會去見識下

詳盡介紹 謝謝師兄

Thx for sharing