[住宅/民型私竇] 原來土瓜灣都有好嘢食

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

搬咗過來土瓜灣住,真係出行好唔方便,經常要等車,地鐵站又冇。
不過都有消遣嘅地方,冇咁孤寂。土瓜灣馬會賭完馬仔,搵囡練下騎馬,睇完波又可以搵囡揸下雙波過下手癮,屌下閪瀉火。土瓜灣道三個地方,銀漢街一個地方,就近方便囡囡夠集中。
歡迎師兄分享,共享信息,搵囡少跌錢,生活多色彩。都接受某些人打壓,誹謗。分享好嘢,人多咩人都有,有好有壞,為師兄們福祉,希望和平分享,和諧言論。
依排去開21號日本城樓上,食過幾次熟絡咗搞起來比較配合,C波夠白淨,手感好,每次都慢慢來揸5分鐘左右過足手癮先入正題。女友feel十足,會撒嬌好過癮,babyface,幾可愛。閪水足,有時都唔使加ky就已經夠順滑。地方夠大,一房一廳都好少有,夠舒適,四呎床仲舒適過自己住嘅劏房。
恭喜ching 食左男人
回復 litebang ##2 的帖子

恭喜師兄揾到食,請問幾樓咩房呀!
百步之內,起無靚囡
嘩曲線廣告,呃人腳骨力!
多謝師兄分享
橋底有時都有料到。服務就冇乜,幾舊水有後生出火算係咁。
nhabcyz 發表於 2019-4-17 09:52

下,男人???
回復 wing3363 ##4 的帖子

土瓜灣道21-23號3樓C室,有AD,係真本人。夠良心,有推介真係易搵啲。
我就冇興趣回復某些搞笑言論,無聊囖。
nhabcyz 發表於 2019-4-17 09:52

Up乜春?
土瓜灣 土瓜灣道 29 號 2 樓 B 房
口爆女皇,去過幾次都係反牌,有冇師兄食過條囡,係唔係AD本人?
有師兄知道分享下
回復 litebang ##11 的帖子

吾該師兄
多謝師兄分享
今日重遊土瓜灣21-23號日本城樓上三樓D室,發現一個新AD新囡駕到,一早上去食頭香。90後靚妹,有啲怕醜幾趣怪,啱我嗰飯順利入閘,服務都係正常化,貪佢夠青春細個。後生閪係窄好多,好敏感。嫩口可以食多次。
回復 litebang ##16 的帖子

今日過去等咗20分鐘,咁啱有師兄直接入閘咗。煲兩支煙,時間啱啱好,入閘食返一次,波波唔大,不過係真波手感都幾好。後生似妹妹仔,下面都夠緊,水頭足加埋ky出曬汁,滑溜溜。樣貌雖然一般,勝在後生卜卜脆。
回復 BABYido ##17 的帖子

食埋C房,大滿足!服務出奇好,睇唔出。好白凈,有肉哋好好砌。比較滿意嘅一餐。
原來係一個廣告帖
銀漢街,二樓來咗兩件泰泰,一件樣都得得哋,另一件就麻麻哋。價錢確實吸引,有師兄食完俾下意見再唸下先。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:10