[住宅/民型私竇] 原來土瓜灣都有好嘢食

師兄推介日本城樓上C房麗麗,服務簫后,直接入閘試下,一齊沖涼,手搓腸仔,入房波推腸仔硬軚再大波乳夾。入正題環保吹,企係度吹,再瞓低吹,六九揸波睇閪繼續吹。high high哋放慢節奏,舔龜頭。最後衝刺真空吸,繳械投降。快慢交替慢慢享受,好滿意嘅一簫。屌得閪多,換下花式係幾爽噶。本來想吹幾下就屌閪,太舒服就直接吹唔好停,冇理由話自己走火噶。
回復 litebang ##21 的帖子

400包環保吹,價錢算好抵。服務夠落力,足鐘,玩服務嘅都算係幾好嘅選擇。純享受
回復 Tongchan1 ##23 的帖子

我都想試下毒龍,吞蛋蛋,口爆,口水洗香腸
淫一根 發表於 2019-4-28 09:15
回復 Tongchan1 ##23 的帖子

我都想試下毒龍,吞蛋蛋,口爆,口水洗香腸

另外有個口爆post,大把口爆女,過去再吹水啦
回復 litebang ##1 的帖子

土瓜灣道21-23號,C房丹丹,20歲後生妹妹仔,B杯真波波,瘦底,平坦小腹fit身材,女友feel夠足。
學妹正斗,粵語叫床夠high。可以翻食幾次。

幼幼少有,20歲卜卜脆。似18歲妹妹仔。緊窄敏感好易走火。
回復 litebang ##27 的帖子

囡囡是外籍人士?
回復 poorguyy ##28 的帖子

真人靚過上鏡,細細粒,真係似妹妹仔。夠幼
litebang 發表於 2019-4-28 22:15

請問依件係麗麗定丹丹?有冇環吹?
回復 Tongchan1 ##30 的帖子

麗麗休假,宜家係丹丹替工,見AD換咗名,叫可可,嗰名比較可愛吧。
小女友,B波,真波,身材苗條,白淨。pat型好靚,後推車視覺好正。
土瓜灣少有幼幼,真係可以食多幾次。
日本程條女18? 18+20差不多
litebang 發表於 2019-4-30 10:51
回復 Tongchan1 ##30 的帖子

麗麗休假,宜家係丹丹替工,見AD換咗名,叫可可,嗰名比較可愛吧。

收多少?有冇環吹?

Thanks for sharing
兩日一件,ching生咗大食積還是聖育強畢業生😂😂?
聽可可講,廳日開始休假。
回復 正宗柱男 ##35 的帖子

如果有錢,日日食,性能力點會唔夠用。同自己老婆都想日日搞嘢,不過女方唔肯嘖。
男人有靚女,點都硬得起。所以話情人夠享受,隨時隨地都可以滿足你,難怪咁多人偷食。
搵二奶手尾長,搵情人好易逼宮爆大鍋,都係一樓一安全快捷,冇負擔。真係要多謝服務行業的貢獻
多谢报告
土瓜灣日本城,來咗新囡D小玉,上去會一會,日式口爆,新奇刺激,囡囡享受食腸嘅表情,邊呻吟嗯、嗯、嗯,邊瀨舔咀,酸爽,真係好有征服嘅快感。好回味

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:39