[上門推拿] 好鬼迷人,身材火辣辣

名稱: K K 推拿
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A46670-中環-上門推拿-KK推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌性感撩人,紅唇笑容燦爛,好鬼迷人,身材火辣辣,大約有165cm高,前凸後兀,曲線完美,38D巨乳超震撼,波濤洶湧澎湃,肥臀靚羅,佢全程熱情招呼,佢有挑逗我碌野,互相捽慶大家,投入又夠主動,佢侍浴細心又夠體貼,波推擦背樣樣都有,吹奏起水中簫,落力吹到雪雪聲,爽到我差啲忍不住,
上床好俾心機幫我先按摩,開背有力,功架十足,技術好掂,慢慢按摩埋全身,有如少林嘅大力金剛指,做到力夠穴位準;
治療肩周炎,網球手,邊按邊傾計氣氛一流融合,俾足心機按到我全身都鬆曬,
到香薰推油,推油如是,手勢夠曬一流水準,服務做到足,絕唔馬虎,從頭到腳照顧十足,技術正宗又夠專業,用力推到我全身都鬆曬,爽到疲勞盡消大聲叫好,全身充滿能量,推埋前列腺,細佬都話正,
舒服咗隨之再慢慢玩,我嘅瘋狂挑逗令Eva 難以抗拒,爽到佢低吟高叫轉身搶攻,漫遊服務做到足,摩打脷由上而下,啜暈全身投入又到位,樣子夠姣夠放,吹奏起交響樂,吹功好得,仲用淫眼黎電我,好有AV感覺,奶袋袋啜蛋蛋,瀨鳩頭,啜鳩根,勁!吹到碌野鬼咁硬!爽到暈!
重要時刻帶袋埋牙騎牛牛,騎住我瘋狂上下un,對38D大波反地心引力不斷搖擺,鮑魚仔窄窄,我幫手大力向上頂,好有feel,我好自然回報佢,我用埋所有花式,屌到佢欲死欲仙西水長流,叫聲非常之淫嗲動聽,最後轉番男上體位,真係超好好拮,出盡全力,插到波濤洶湧爆射!爽曬!