[住宅/民型私竇] 爬山分享討論

回覆 讚好 不讚 使用道具

carloswong128 發表於 2019-4-29 01:47
星期日不嬲都比較少開工(以前去開名山,合仔),同埋有時就到/撞正內地節日都係反牌多
原來依家咁多都收6魚

甘又系,好多女星期日休息去玩,節目都系少女。
家陣d女話房租貴所以開6魚,有個仲要開688,要值先得架?!

dickyco 發表於 2019-4-29 07:30
有巡行也是原因之一。

有巡行好人去左維持秩序,反而唔怕洗地,但點都有影響搞到少女開工。

bluetooth_Dell 發表於 2019-4-29 08:12
師兄身體力行仲要好記性

謝謝你讚賞!我會加油分享多d G訊比大家!

多謝師兄分享,好有心機

好同意師兄所言,我自己係爬山常客早前一個月會去山消費上萬元,現在基本上完全唔去,就是因為服務每況愈下。聽講果度業主加租好勁一個單位要2,3萬,其他區講緊1萬左右租金。不過都算,有些高質女還是收入不俗,但老妖就可能因為唔夠數所以要用屈錢手法賺錢,相信唔少師兄比人屈過

基本上果度每層舊女都試過晒,少部分還有正常服務,但大部分已走火入魔,衰過向西快仔,好多理由要加錢。最近還黑仔,落樓比好人搜袋,搞到果晚錯過左尾班車,令我更加唔想去。其他區有些老相好,服務同價錢都相宜,不明為什麼要去果度跌錢,全世界紅燈區都要靠本地人消費,唯獨果度係只靠遊客,我就睇下有一日本地人都唔去,佢地點維持

回復 Nokia8888 ##46 的帖子

Totally agree, bj + 200 overtime 20 minutes  +200 Tissue + 20

wilson128000 發表於 2019-4-29 13:10
多謝師兄分享,好有心機

謝謝wilson兄支持!我要努力加油嘅!

Nokia8888 發表於 2019-4-29 16:58
好同意師兄所言,我自己係爬山常客早前一個月會去山消費上萬元,現在基本上完全唔去,就是因為服務每況愈下 ...

的確系甘!啲衰陀北老妖借口業主加租,搏命諗計呃九我地,乜都要加錢又狼死!兄弟們齊心抵制佢地,等佢地收皮啦!就算游客比佢地揾笨完會上網分享的!自作孽不可沒!

Nokia8888 發表於 2019-4-29 17:03
基本上果度每層舊女都試過晒,少部分還有正常服務,但大部分已走火入魔,衰過向西快仔,好多理由要加錢。最 ...

走火入魔=等於自取滅亡!放長雙眼睇果班衰舊陀北婆,幾時玩完!

benchauchau 發表於 2019-4-29 17:13
回復 Nokia8888 ##46 的帖子

Totally agree, bj + 200 overtime 20 minutes  +200 Tissue + 20

乜都加兩魚,根本系唔值!亂加錢的話,我不如去食HG好過!性價比高好多!

家陣啲長駐陀北老妖已出盡渾手解數屈錢!乜都加一加要200!真系勁離譜!大家應該齊心抵制呢班壞份子!

男人去過深圳玩鬼祟機就知,最憎係比人渣住枝棍同你講價。山果度d女有個之前我常搵因為有樣有身材又食正我鐘意制服,所以次次都要比1千以上,有時係佢自己磨我時間,過左時間都屈我加錢,還講到次次都收少我,本地人玩1樓1幾時興玩加錢?係都上鐘前傾好

Nokia8888 發表於 2019-4-29 22:36
男人去過深圳玩鬼祟機就知,最憎係比人渣住枝棍同你講價。山果度d女有個之前我常搵因為有樣有身材又食正我 ...

所以話出黎叫G就唔好咩傾計談心事啦!傾好五魚就玩半粒鐘,多都唔好比!上去沖完涼即開屌射野搞掂再沖涼著衫放低錢走人啦!
費時煩!啲G個個都勁貪錢點會同你講心?!

山上老妖太多,無靚妹唔岩去了

recommend 發表於 2019-4-30 09:01
山上老妖太多,無靚妹唔岩去了

老妖層skip左就得!其實有心洗樓都好多後生靚妹七仔食!

Thank you for sharing

上山都係搵7仔好D, 高層好少有興趣

wai8889 發表於 2019-4-30 13:49
Thank you for sharing

謝謝你捧場!