[食家報告] KL 分享飲花酒KTV資訊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟去之前都有開過貼問過馬拉有冇花酒類型既KTV玩法,
而好多師兄都唔知道,所以今日我將我早幾日去過既關於馬拉花酒既資料都分享一下,

第一日落機就諗住叫架GRAB來接我地番市區,跟住就比個馬拉佬搭訕,
原來佢都係師司機,間唔中都會帶下朋友同埋客人周圍去遊玩,
見佢開價番市區同GRAB一樣就上左佢車啦,跟住傾傾下見價錢OK就包佢幾日車(50RM一個鐘 免油費路費)
始終有個當地人帶住去玩係好啲既,     唔廢話啦,直奔主題啦

我車程入邊都問過佢地當地人有咩玩法同去邊玩,因為以我所知得十全,沖涼,BAR,CLUB果幾種類型
1.有幾個區某幾棟唐樓或酒店好多都比唐人租晒出來做馬檻,平均大約150~250RM 1Q,類似一樓一,唔同國籍都有,睇一間唔啱就敲第二間房門,揀到啱為止
2.沖涼,呢個唔多間介紹啦,出邊貼文大把,大約都係300-400RM左右一Q,
2.5 .仲有一種係邪骨,但KL基本上係無,皆因有日去馬六甲,我地行到攰,司機大哥問我地去唔去捶正骨,我地求其搵一間捶骨,啲技師真係又靚又后生,我諗住正骨就乜都無問
       點知佢捶捶下除左我條底褲落來起機喎,嚇得我尻到硬晒,問番先知原來呢邊地方好多呢啲,而且越細間既鋪啲靚女越多,因為大鋪太多限制,好多私鐘女都情願揀細鋪,普通捶骨60RM
       起機大約50RM貼士,其他自行問價,但性價比高.

3.今次主題 飲花酒  介紹之前我先同各位師兄講   鐘意飲酒既師兄請勿來馬拉,除非錢唔係問題,如果唔係係馬拉飲酒真係好撚貴 !係馬拉飲酒真係好撚貴!係馬拉飲酒真係好撚貴!

小貼士:好多花酒KTV內後門有路通到房間,唱到情到濃時可以同囡囡講,大約170-250RM(計埋坐台費)左右上房1Q,出番來又一條好漢繼續再飲,如果想帶番房既自己同囡囡傾價錢

果晩我地去左兩間KTV,原因果晚星期日晚,比較少女番工,去左第一間Babylon Pub & KTV,間野好似馬拉人開(圖片唔知點解上傳唔到,地址自己GOOGLE),一個套餐500RM低消,細房(夠2~30人玩)一打啤酒(鋁罐裝330ML),
星期日啲女可能無乜客,好少人番工,司機同個經理磯哩咕嚕咁講幫我地翻譯,我地去到經理先叫女上班,唱歌唱左10幾分鐘有第一批女來啦, 大約12~3個左右,
但當晚無大陸妹,可食用既有兩三個,有印尼,越南,泰國,寮國,孟加拉(齋坐枱大約100 -120RM左右),但叫女前切記先問佢係咪金魚定木魚,有啲KTV場啲女未必肯跟你走,同媽咪溝通左先就最好
因為個FD叫左條金魚,我地等第二批女睇完都未啱心水,所以就存酒去左第二間

FIRST PUB AND LOUNGE(位置在一出第一間門口向右直走2分鐘就到)
我有啲矇糊唔記得係呢間定佢隔離果間,因為啲KTV鋪位都粘住一齊,呢間就係唐人開既,侍應全都係唐人,
一入到去就感覺到呢間級數高過岩岩果間,冷氣都涼過頭先,當然,價錢都係,

入去叫女,哇屌唔洗1分鐘,20幾條囡沖晒入房,(大陸,印尼,泰國,越南)食用率8成,真係條條都索,直程第二轉都唔洗睇就叫左埋枱坐,我揀左個越南妹,朋友們都揀左大陸妹(但真係好靚女,但其中一條金魚)
坐台大約120RM一個人(3個鐘陪你玩同飲唔會走場,因為馬拉好多club或bar太多蝴蝶女,成日飛來飛去呃酒錢),坐完枱佢地會問你攞貼士,睇你地比同唔比都得,但啲女真係好玩得同傾得
條女成程比我係咁摷,摷晒全身真C波 仲出埋水,又吹耳仔又坐埋上大肶咁撩我,最後貼士飲完晒我都比左200RM佢就走人了
過夜我問過佢開價大約1200RM左右,但可講價1000RM左右,不過睇你地覺得價錢合唔合理,因為本來果邊玩同泰國或其他地方比本身都唔算平
但整體感覺體驗係唔錯既,但埋單比錢仲唔錯,盛恵1300RM,三條女坐枱,酒錢(1打啤酒),小食,果盤,服務費,稅, 未計比女既貼士

所以話,係馬拉唱K,如果師兄想買感覺部分較多啲既不防一試,始終女既質素同服務都幾好,但要上馬過夜起碼要準備2~3000HKD左右既消費啦

提外話,我地唱唱下K,就突然有個印度佬走左入來,問個司機先知,原來呢啲叫DOCTOR,佢地果邊唔興飲酒,興搵DOCTOR,聽佢地講買藥,買開心水果啲都係幾十RM,仲平過酒(酒稅重),不過我地唔岩呢味就無幫襯到

利申唔係廣告,但如有師兄有需要都可私信我提供司機Wechat比你地

分享到此為止,祝各位師兄到馬拉都有個愉快經歷啦

求司機WC!
回覆 讚好 不讚 使用道具

thx so much for the report

師兄有料到,俾個司機WECHAT我可以嗎
馬拉女聽聞好靚,都好想試試過

回復 ksalma ##1 的帖子

感謝師兄分享

多謝資訊

呢個價都可以接受  
再貴小小就唔念囉

KL基本上係無邪骨? 不會吧, BOOM BOOM都可以呢.

回復 chiolo ##8 的帖子

thank you ching report, want the driver's contact, OK ??

回復 chiolo ##8 的帖子

唔係話完全無...係話少
同埋個司機講..類似半套果種..飛機套果啲

真心多謝樓主!揾左好耐都揾唔到KL KTV既包膠

食用率8成, 好高

can provide driver we7 ? many thanks

回復 ksalma ##1 的帖子

Good Report!

Thanks so much for sharing.  I will visit KL next month and your info is very useful!

Thanks for sharing!

can share the driver wechat ??

正料

多謝師兄分享,  雖然未見過Dotor, 但馬拉呢邊買藥真係平過香港一大截.