[指壓囡囡] 金豐 128

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡在金豐已有一段時間,但報告不多,今次讓小弟來一個較詳細少少既報告。

小弟搵呢一位囡囡都有成十幾廿次,囡囡屬於半服務型及互動型,個人感覺不錯 。

囡囡約1.5至1.6米高,有少少肚腩,比吸手波略大既雙峰,但又唔墜,幾好搓,中啡提,口感幾好,食下食下仲會慢慢硬起上來,令人食到停唔到口,唸起都想再食。而港口窄度亦都啱啱好,水深略淺,好快就一入而盡。真係有少少似隔離屋既C9

初入房時,囡囡有少少怕羞咁 ,低低頭咁入來,大家好快就肉帛相見,咁樣仲唔快快手手入去沖涼房咩 ,係沖涼房大家既咀係唔會分開既 ( 不過又係呢樣唔係個個都有 ) ,而基本服務都做足,囡囡既簫既屬於溫柔型,輕輕吹,輕輕咀既感覺又有不同,但又時又會一口吞晒你既大肉腸,個人感覺良好 。

好快出來做服務,我自己就好少做背,因為出來後囡畏就會開始撻著左咁自動來幫你舒服前面兩點,而同一時間亦會用手來招呼下面,雙重舒服感覺果然唔同,而我亦老實不客氣回敬番對方,不停咁係度搵呢樣搵果樣。

最後,我終於搵到佢不太少亦不太多既毛毛,我一掂之下,不得了,佢即刻打左個冷震,仲要'唔左'一聲,我仲唔再係度努力發掘一下咩! 於是,立即忍唔住同佢黎一個69,囡囡下面形狀不錯,未致於一線,但亦不遠矣。 而亦未有KY味,口感可以接受。一路大家互相慰藉對方時,佢雙腳就不停撐直,仲見到佢腳趾仲要登行晒,而個港口就愈來愈多水,估唔到佢仲享受多過我 ,幾分鐘後,囡囡愈來愈開心咁,佢隻腳似乎要抽筋咁。

唔得,見到咁,仲唔立即提鎗上馬咩,做足安全措施後入港,初初入港時,港口窄度剛好,再郁左幾廿下次後,感覺到囡囡港口開始收窄,而囡囡亦都開始忍唔住叫低鳴,轉而大叫,仲要好怕羞咁雙手放係口度 ,唔俾自己叫出來。 我就同佢講:傻豬,舒服咪叫出來,我都好想聽下你叫。 跟住佢就好聽我話放開左手,好怕羞咁叫出來。

知道佢既敏感位後,小弟一定會默默地去工作,而囡囡既叫聲亦愈來愈大,轉左兩三個姿勢後,我都FEEL到佢下面愈來愈收窄,仲不時有縮下縮下既感覺。而我自己亦開始忍唔住,有想出野既感覺。於是,一於試下狗仔式出野,,,,

一後入下,佢立即大叫左一下,話好入,好硬呀!! 一聽之下,火都黎呀 (不過係慾火 )! 我就立即開足TURBO,全力衝刺。 唔夠一百下後,我都忍唔住大叫一聲,出..出,,,出...出咗啦 ! 而囡囡亦都成個人軟晒,咁瞓左係度。

此囡個人感覺不錯。
多謝分享
128都做過幾次,服務唔錯只是身型一般,有大車和非常投入好hi感覺。有次大家互巢互嘴下hi左套都無帶中出左,條女做完重話好多在裡面
多謝分享
回復 169cargod ##3 的帖子

原來系環保人士 夠激
多謝分享

她不是環保女,唔好攪錯。只是半推半就環保過,基本上要帶袋,其他ching次次有環保服務唔敢講
下次會一會128先
回復 169cargod ##7 的帖子

不是環保囡我就最鍾意,可以調教調教至…………
man文文BB 發表於 2019-5-29 14:11
回復 169cargod ##7 的帖子

不是環保囡我就最鍾意,可以調教調教至…………

條女好處是玩得hi時候會有驚喜,會當你老公
個度差唔多個撚個都環得架啦,問題你食唔食得落,咁垃圾既質素唔環邊有生意
169cargod 發表於 2019-5-29 18:35
條女好處是玩得hi時候會有驚喜,會當你老公

師兄咁西利,有冇中出過55?
kakaka321 發表於 2019-5-29 22:28
師兄咁西利,有冇中出過55?

55之前睇過鍾彈左,樣唔係我杯茶,聽聞服務幾好
回復 169cargod ##10 的帖子

你講到好似以前16咁淫
man文文BB 發表於 2019-5-30 09:22
回復 169cargod ##10 的帖子

你講到好似以前16咁淫

舊16唔同,她主動環保帶袋唔高興搏命好多
169cargod 發表於 2019-5-30 09:00
55之前睇過鍾彈左,樣唔係我杯茶,聽聞服務幾好

55車都唔係好願車,狗仔又縮,豬多藉口,又話大把熟客
熟客又知佢咩唔得咩唔做,會錫晒佢wo,做雞做到巴撚閉喇!
kakaka321 發表於 2019-5-30 14:44
55車都唔係好願車,狗仔又縮,豬多藉口,又話大把熟客
熟客又知佢咩唔得咩唔做,會錫晒佢wo,做雞做到巴撚閉喇!

好似話同15好熟,15撩我加55雙飛我不要。如果服務差過15今多都無引
"金豐指壓討論區 8 [休息中]"

睇嚟要暫借伊度交流有關金豐嘅料啦...
回復 169cargod ##15 的帖子

舊16就係太主動,我反而重驚驚,環咗幾次之後都係上套搞。不過她真係好猖狂,出到offers俾我,但我都係找其他相好環好過
man文文BB 發表於 2019-5-31 18:04
回復 169cargod ##15 的帖子

舊16就係太主動,我反而重驚驚,環咗幾次之後都係上套搞。不過她真係好猖狂,出到offers俾我,但我都係找其他相好環好過

這女金豐來說是經典,好少女女今主環保,驚死一日吸唔夠十個男人精液唔安樂。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 15:05