[指壓囡囡] 金豐 128

man文文BB 發表於 2019-5-31 18:04
回復 169cargod ##15 的帖子

舊16就係太主動,我反而重驚驚,環咗幾次之後都係上套搞。不過她真係好猖狂,出到offers俾我,但我都係找其他相好環好過

其他相好例如有邊個?分享下?謝謝
回復 kakaka321 ##21 的帖子

我冇係呢個場長期玩已經有幾年,只係間中嚟玩下,舊嗰d相好,走得到第二個場都走,退了役的都退,剩下來都年紀漸大,再加上如果少人提會環嘅囡,我都免得提。明環我從來唔中意,我只係在這兩三年才上網睇,有d囡才發覺原來明環,有d原來唔-止我-一個可環。當然其他場都有d相好,不過都是免提
kakaka321 發表於 2019-5-31 19:11
其他相好例如有邊個?分享下?謝謝

來來去去都係15。73都唔錯,30身材好
169cargod 發表於 2019-5-31 19:47

30睇相冇乜波,15送比我都唔環,臭西!
73好村姑下,難吃得下
kakaka321 發表於 2019-5-31 20:18
73好村姑下,難吃得下

其實金豐靚女一無,其他未試過女唔想試因試23服務真是差,所以越來越少去,平均一兩個月才去一次。
30有真波,身材在金豐算數一數二但樣一般。15玩左超過6年我覺得服務最好。73樣真是村姑不過指壓就是這樣的樣子

乜30可以環?

30我玩過一次身材唔錯樣就一般。應該無得環,其他ching有本事令她開環保就唔知
thx for share

Ching 有無環過18,佢重keep得幾好。不過好少返工,一返就比條友mark 6~7個鐘,聽說可出街
Yplsl 發表於 2019-6-9 09:28
Ching 有無環過18,佢重keep得幾好。不過好少返工,一返就比條友mark 6~7個鐘,聽說可出街

18做過兩三次無環到。
回復 169cargod ##30 的帖子

我做18很多次,次次都無得環,但可以小碰及大車
555係唔係已經無做,佢都好玩得吓
用手機回應 b.7024 #32 的帖子

以前同佢玩過,環保兩Q,一入房就吹,即刻一Q,之後沖涼時再黎企係到一Q,仲可以大車
kakaka321 發表於 2019-5-31 20:18
73好村姑下,難吃得下

真撚係15送都唔撚玩啦!正臭西
de337yu 發表於 2019-10-17 13:05
真撚係15送都唔撚玩啦!正臭西

15招呼都唔差,但年資好高。為可送都唔撚玩,唔通她會傳播病毒
孖8是否環得,有冇 ching 環過?
孖8是否環得,有冇 ching 環過?
請問各位師兄,33招呼掂唔掂?
1183 發表於 2019-10-19 10:35
請問各位師兄,33招呼掂唔掂?

師兄,不如去番金豐條 link度問啦!
因為: 金豐指壓討論區 8 被 "[休息中]"

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:36