[指壓囡囡] 金多港指壓討論區 5

想要地址,見識下先得
個人推介30號, 大波, 大PATPAT, 仲有妹妹磨JJ
最近玩完😭中咗淋
最激氣係環保過好多人都冇事
反而三味中😫超級唔抵😡仲要係頭鐘
估計係環吹出事😢同幾個月之前嘅情況一模一樣
衹能夠比兩個號碼大家11/17越靚越危險
Mr__Cool 發表於 2020-4-3 11:38
最近玩完😭中咗淋
最激氣係環保過好多人都冇事
反而三味中😫超級唔抵😡仲要係頭鐘

師兄保重,我第一次中淋都係環吹出事,反而之後中出未試過中
回復 Mr__Cool ##223 的帖子

11在一星期前玩過,沒有事喎

咁大鑊😰有咩病徵架?我成日去中出喎
回復 sonictin ##227 的帖子

師兄,人地講中招提示既2個號碼都係3味女,同你去中出既女應該冇關係,放心.
竟然環保女仲安全
仲谂住試下11添,so sad
man文文BB 發表於 2020-4-3 21:54

11在一星期前玩過,沒有事喎

11幾個月前嘅事喇
醫返好唔出奇
最穀氣就係還吹出事😡
但又冇得中出
不過據聞收到好多內幕消息
全部都可以中出
不過要另外加錢
自己私底下傾
吊高嚟賣😭有錢佬玩意
我哋呢啲窮人就淪為代罪羔羊
著數就冇份😡舐嘢就有份
所以咪有咁多人起孖鐘或以上囉
前幾日搵過11號有中出,但要考。聽講87號都可以環保
回復 san_ILY ##233 的帖子

師兄,冇聽人講過可以中出11號,連加錢都唔得,你咁利害?
我覺得金多㕷人囡應該係個個都得,睇你搵左佢幾多次架車,無理由你搵人一次就想中出掛

全部都可以中出,有乜出奇,有本事,港姐都比你環啦,以前d 女多客就話寸姐,大撚把傻客,d 女咁既貨色得 3味都去,衣加一日都唔知有無兩三個客,間場拍撚曬烏英,唔環都要環啦,問題 1. 如果要加錢又要考,值唔值先,d 女又唔系咩貨色  2. 點問先,入左閘就要硬食架啦,唔得點算?
講就話講生意差咗
但17仲係非常串
十樣嘢,九樣嘢唔得
仲不停噉叫我搵其他人
完全係唔旨在😡
其實都😡但都想試一試
估唔到噉都中,真係好冤枉
waynechk 發表於 2020-4-5 11:11
回復 san_ILY ##233 的帖子

師兄,冇聽人講過可以中出11號,連加錢都唔得,你咁利害?

環保場只做三味咁耐你信?一開口就話要中出,邊條女想同你做。系呢啲場做都有食藥,只系俾你射入面定出面既分別
回復 san_ILY ##238 的帖子

可能我樣衰,我已經搵過11佢好多次,而且冇一開口就話中出,係好多次之後借機會,佢都表明就算加錢都唔環,所以佩服師兄可以環到佢.
waynechk 發表於 2020-4-5 17:08
回復 san_ILY ##238 的帖子

可能我樣衰,我已經搵過11佢好多次,而且冇一開口就話中出,係好多次之後借機會,佢都表明就算加錢都唔環,所以佩服師兄可以環到佢.

師兄經驗太淺,未必系樣問題,可能實力同技巧問題,如果條女有得環,根本第一次都有可能比你,搵咁多次,條女已經覺得食住你,點會比你。唔好再傻啦,一來做壞市場,二來,想煲多幾次就會有額外服務?機會非常低,實在見太多呢d 傻客,以為自己系劉華,叫雞搞到好似溝女咁,多多錢都唔夠跌,條女背後笑 9你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 04:28