[唱K-GF] 入嚟交流下♂西記♀現代西施

小小返中午,小小+敏兒一流呀
多謝分享
其實係唔係一齊係個大廳到卜野?
大家ok,就可以交換?
小小同波波早更,偷食C9要6点前交人
各位大大有無那位西施有毒龍?
好多女都有,
波波,依玲,蝴蝶都有做毒龍
有無人今日4點半一齊去?
XOWONGCAT 發表於 2019-11-5 14:38

上星期二下午4點去咗西記坐波波,囡囡身形高大小肥,年約五十歲,對波有D-E cup ,好正小墮真波軟林林,樣子就吾掂我無車佢,坐低開工,我玩佢大波,大大力揸佢再食下大包,之後玩佢妹妹正常有KY,佢訓低我一路插佢,佢一路食我奶奶,之後換位我訓低,佢食我蛋蛋及棍仔,再落到袋底,我推低佢個頭去玩毒龍,佢話➕$100,我話ok ,佢一路鑽我菊花,雙手一路玩我乳頭,好撚舒服,之後全部精華射入佢個口,囡囡好勤力賴足全程肉金囡囡$300!
波波最精彩係了潮吹,直頭濑尿甘
太子區果亂,真係唔多夠膽去
回復 yym918 ##41 的帖子

有冇瘦底推介?
回復 yllmich ##53 的帖子

其其
千千都係瘦底
唔敢入 嚇L死
回復 listening ##38 的帖子

夠淫同大波!
回復 ket122 ##39 的帖子

俾返我兩年前係另一個討論區出過嘅報告你睇

下午大約2:30入場,個場真係超黑!大班Jacky好似戲院帶位咁用帶路去到後排大卡位。
第一次玩緊係無心水女女啦,Jacky話介紹個好招呼嘅俾我。等咗一陣女女就到,佢叫小小,大約三十中至四十歲。一嚟傾咗幾句計就開始摸摸摷摷,女女波大彈手,熱情奔放。無幾耐就各自解甲,女女幫我抺手之後我就開始卒佢魚鮑,好快已經出晒水,另一方面佢都開始幫我吹,吹功不俗,而同一時候我已經將我嘅中指插入盤絲洞入面開始慢慢抽插,再加少少挖嘅動作,小小好似好享受,於是我加快抽插嘅速度,成手都係水流到落地下。女女幫我抹手之後就跪低幫再我吹,吹得好舒服。吹到咁上下叫佢訓底食鮑,香甜多汁又流到落地。跟住上套佢坐上嚟騎我,好狂野,好興奮,騎咗二百零下一時興起問佢可唔可以除套,加$100就可以,除套之後騎返上嚟一放入去好撚舒服,屌到入晒肉。百零二百下之後轉男上狂插佢,屌多二百零下屌到差不多爆果時佢以為我未得話叫我不如搵佢新做個朋友試吓,心諗又好啫。於是佢清潔吓俾$300佢佢就走去搵佢個朋,叫我唔使著返褲住,呢個時候有個師兄剛嚟Jacky帶佢坐我隔離個位,於是我都著一著返條褲啦。

等咗陣大家個女女都到就各自各玩啦,但去到黑廳梗係會聽吓周圍d聲啦,師兄同佢坐條女係相熟嘅。講返我果個先,叫阿娟,三十零四十歲,瘦底B波但pat pat有肉地。女女好快已經訓我大腿幫我吹,我就緊係上下其手玩波玩鮑啦,又係好快出水,指插到水聲潺潺。隔離師兄同女女打情罵俏好抵死搞笑,阿娟同隔離女女都熟開始有搭嗲,我都開始搭吓咩慵嘴,之後阿娟提議不如叫隔離女女過嚟坐吓,又好啫。於是阿娟過咗隔離,隔離女女就過嚟我度。唔記得叫咩名,波少少大略肥,皮膚明顯無小小同阿娟咁滑。主動訓大腿吹奏,我望吓阿娟都已經幫師兄吹緊,咁各自各享受啦,指插又係成手都係水,忽然感覺有多隻手摸女女大腿,原來係師兄,咁我又上返去玩波俾師兄玩下路啦。女女俾人上下夾攻好快就頂唔幫我上套騎上嚟,搖得好淫仲m字腳係咁撞啪啪聲,呢個時候師兄又出招喇,伸手玩女女一邊波,於是我又食女女另一邊波搞到女女勁大聲淫叫。騎多一陣有少少想爆於是話想屌吓阿娟借機抖一抖,阿娟幫我換個套就騎上嚟,佢騎得比較含蓄但過咗一陣就開始越來越快,隔離師兄都開始進入狀態,後人女女等女女半坐半企咁屌佢,俾我視覺享受之餘,細佬又俾阿娟騎得好舒服百零二百下之後師兄又想屌阿娟,於是我又走去屌佢個女女,今次佢訓係梳化度套都費事除,笠多個上去就算,我心諗唔通你驚我屌咗咁耐好快射你唔夠喉?於是我即刻一插到底再加速大力抽插佢插到啪啪聲,條女好配合應該都好爽,呢個時候聽到師兄叫咗聲好舒服好好屌,我隨口應佢正唔正阿?點知我屌緊條女以為我問佢即刻應話正阿正阿,師兄即刻半講笑話唉我屌你果時又唔見你話正,條女即刻話唔係叫師兄再屌佢於是我又返去屌阿娟。今次狗仔式屌佢個pat pat真係好好肉屌到啪啪聲,回頭見師兄果邊同女女耍花槍話我依家又唔屌你喇,女女見狀即時騎上師兄度話你唔屌我我屌你,好抵死,師兄應該係熟客女女怕激嬲咗佢於是落力咁搖氹返師兄,騎咗一陣見師兄都俾佢搞興咗捉住女女腰起勢頂,雙重享受下我都頂唔順爆咗。清潔完就每位女女俾$300,之後同師兄吹吓水套吓料之後就前後腳走喇。

出到去埋單原來已經4:40,鐘錢$550,唔夠錢俾唯有同個哥仔出去撳錢啦,最後齊頭俾$600佢唔使找。去黑廳竟然玩撚咗千五真係幾撚癲,不過又環屌又雜交都值回票價啦
回復 handjobmonstor ##58 的帖子

C兄,精彩絕倫,嘆為觀止,在下佩服、佩服!
XOWONGCAT 發表於 2019-11-5 14:38

請問帥兄小小有冇毒龍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:32