在Modern~和語嫣及趙敏的美麗邂逅~

名稱: 擵登時代
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-擵登時代.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇到師兄介紹,連老死又話依到既女女唔錯,我下定決心今日下午去闖下 其實心水都幾多下,不過我諗星期日應該可以玩下緣份遊戲

兩點幾去到,開門既妹妹幾高下,又幼,而且身材好Fit下,心已經暗喜,問我有無約左邊個,我話無然後問下女女叫咩名先,女女自稱趙敏,咁我梗係跟住趙敏妹妹入房先啦,就係入房前,又見一個幼幼係房中行出黎,白白淨 ,又係好撚Fit個種,就問下趙敏她是?趙敏稱她做語嫣,我當堂呆左,兩個都咁靚,點算好,我諗左大約60秒左右,決定兩個一齊上

之後自己先沖身先,然後趙敏同語嫣就一齊入黎,一前一後幫我抹身,然後兩個扶住我上床,趙敏 語嫣 一左一右 一上一下 施展渾身解數為我舒筋活絡 兩人 以柔克剛既手法,去為我身上疲勞舒緩

三人行氣氛特別好,有講有笑 除左大家鑽研武功之外 講下深圳既夜市邊檔最好食,其實同兩個小美女 一個鐘真係唔夠喉,不過今日唔夠時間,係推推下油我就話不如轉身慢慢玩

趙敏同語嫣見到我咁心急如焚,都無急住想快手ko我,兩女一左一右,我兩手一邊一個攬住條腰看江湖,此刻我們三不問塵世事,只想能夠活個痛快,我隨即把隻手提高,痛快一番 趙敏既大細剛剛好,語嫣比較好手感 兩女左右夾功,一邊一提子,我爽到彈左一彈,我忍不住越掃越落,兩女仍然只在摸棍摸蛋,還未將真功夫使出,但我知我體內既毒素快將排出,我一邊在趙敏的乳上 一手在語嫣的洞穴外徘徊
兩女使出真功夫,一個食提子,一個錫頸,兩女各出一手把玩巨蛇,我們三加快節奏,最後將我一身毒素 排洪而出 兩女錫我一淡 埃住我心口聽我緊奏既呼吸,由於剛排毒完成,兩女洗手後,幫我按頭按手舒緩下,直到夠鐘
比家用後,分別和趙敏 語嫣攬攬,留下我一人獨自沉下去

P.s今次老死無介紹錯,送上廣告相幾張

回帖獎勵 +38 元錢

多謝師兄有好野提供

回帖獎勵 +38 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

語嫣 小昭 黃蓉 三大靚女

回帖獎勵 +38 元錢

多謝C兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +38 元錢

Thanks for sharing it seems good

多謝支持

回帖獎勵 +38 元錢

兩個都好正

多謝支持

回帖獎勵 +38 元錢

語嫣最幼

回帖獎勵 +38 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +38 元錢

語嫣超幼

回帖獎勵 +38 元錢

今玩左幾$

回帖獎勵 +38 元錢

多謝師兄分享
dragonymk2 發表於 2019-6-27 13:09
多謝師兄分享

多謝支持
多謝分享
多謝支持

回帖獎勵 +38 元錢

語嫣 小昭 黃蓉超幼

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 14:53