[華南地區] 昔:南寧桑拿,今:又去插秧

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由肇慶坐軟卧到南寧,到埗後參加两日一夜德天瀑布團,踩過界碑,真正踏足越南,唔同老作猫跛閪幻想過越南,老作签証,晨早起身吊老作猫跛閪分身死使先,
再講返南寧,所住酒店都有桑拿,半套二百幾,全套两Q近四百,出去步行街市区行下,都係差不多價錢,地方普通酒店房加水床,有網友問南寧訊息,今時今日相信嚴打之後無淫地,流鶯,鋪仔相信尚有,
講返出去行完街,食飽,飽暖思淫慾,返酒店玩半套,沖完凉,十八摸,濑全身,吹完,上套,屌閪
講返今,V7又有嬲屌閪,我的足浴囡,酒吧北嫂,唔同老作猫跛猫閪,O L,美容妹,去溜冰,点解成日講溜冰,跛嘅一定玩唔到,恨,
睇天氣,今日北上否,有囡等我射子宫,
講返昨,在北角招商睇下股評家,自己則睇G2O,收市後又春秧 IMG_20190624_163453.jpg 华美達同妓評交流,自從药材鋪樓上炮房捉左,囡走囡來少的,而家得廿隻G,質素差左,青春個的同以前尾西中出的痴肥閪一鸠式,埋去執件廿零痴肥閪,講左吹,濑閪,埋楼梯等电梯濑閪只可錫幾下下面,唔可啜蓮,咁,走人,
最後都揾到件卅零北嫂百五,吹,濑,但颜值最差,但隻閪唔錯,可屌下,濑下,百五算OK

[/sie]

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-6-25 12:05

跛猫閪,O L,美容妹,去溜冰,点解成日講溜冰,跛嘅一定玩唔到,恨

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-6-28 14:33

跛猫閪,O L,美容妹,去溜冰,点解成日講溜冰,跛嘅一定玩唔到,恨

回復 chuchucatcat ##6 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-6-25 12:05

叫G三宝要錢,老作猫跛猫閪睇完沙灘三点美女打完飛机鸠汁係手心,猫式濑爪,濑乾淨,湿鸠真係好,又唔会染病
但唔好学湿鸠仔打飛机,吹水中出叫鸡,吊你老作跛閪

chuchucatcat 發表於 2019-6-30 13:57
叫G三宝要錢,老作猫跛猫閪睇完沙灘三点美女打完飛机鸠汁係手心,猫式濑爪,濑乾淨,湿鸠真係好,又唔会染病
但唔好学湿鸠仔打飛机,吹水中出叫鸡,吊你老作跛閪

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-6-30 16:05

重好意思再開分身搞事,

係床边劈大隻閪嚟濑.只係玩企企先会咁濑.去足浴開大.或酒吧北嫂.個的都係先床上玩十八摸之後.啜蓮.吹.濑全身.餵下鲍.塞下鸠.循序渐進先濑閪.無床边劈開黎濑

chuchucatcat 發表於 2019-7-4 06:50
係床边劈大隻閪嚟濑.只係玩企企先会咁濑.去足浴開大.或酒吧北嫂.個的都係先床上玩十八摸之後.啜蓮.吹.濑全身.餵下鲍.塞下鸠.循序渐進先濑閪.無床边劈開黎濑

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

師兄南寧住边间酒店,嗰便有乜平鸡推介,小弟遲D去出差

周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」

周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」