口爆BOBO 服務差到不能啊

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一向在141都係CD ROM,但今次去完服務差,樣已唔講了,連服務都PK 。忍唔住要出POST投訴啊。希望各位CHING唔好中招
so poor service!!!!!!
Thanks ching多謝消息
有冇佢廣告及資料呀?

師兄:我在標題ok就是說這條女,現在改名又話新女口爆BOBO,沒有身材,還有少許脊骨K型,有一點要提大家小心錢財.
rickychung 發表於 2019-6-29 00:39
有冇佢廣告及資料呀?

現在叫口爆BB深水步鴨寮街190-192號2樓,自己睇141寫手廣告啦!
回復 cks03128 ##6 的帖子

先生, 你上來同我講high咗嘢, 畀360蚊我, 基本架你都畀唔起, 我仲要回番60元畀你走 , 臨走你話會喺141唱衰我。 唔緊要, 我對你問心無愧, 就算我 鯉魚嘴,點吹你都唔會硬, 因為你食咗藥。。
杜蕾絲#A26251 發表於 2019-7-1 01:08
回復 cks03128 ##6 的帖子

先生, 你上來同我講high咗嘢, 畀360蚊我, 基本架你都畀唔起, 我仲要回番60 ...

這個帖是妳本人嗎?我有說過妳番話,我死絕,收我五舊,還偷錢,妳敢唔敢發毒誓

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:17