[正宗桑拿] 分享一間新開足浴按摩店

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係羅湖村新開左一間正骨按摩店,琴日路過去試下覺得唔錯,所以分享俾各位Ching按摩椅好新,仲有ubs插頭。總結呢間店優點系乾淨,收費平(大堂25/60分鐘)按身70/120分鐘。個日幫我按既系99號。夠力,足鐘,都幾親切。其他技師我無試過沒,但系大堂見到有滴技師好中意和隔離技師吹水。間場缺點系無生果和飲品供應,無得過夜,所以各位師兄如果去就系出面超市買定嘢飲入去拉。地址:系維也納和維多利中間條巷行入去,快到尾,右手邊有個商場就見到啦。

價錢便宜的

價錢便宜的

張按摩椅好新仲可以放平

張按摩椅好新仲可以放平
價錢幾抵,謝分享
謝分享
請問知否小費如可,全身按摩是在按摩椅上,或有獨立房間在按摩床
樓主換晒衫是正在按摩嗎?

回復 alanwu ##1 的帖子

大堂按腳30小費,室內按身40小費。所以先覺得個度好平
按身有獨立房,不過張床有滴窄…
回復 grass2 ##1 的帖子

系啊,個度有3格沖凉位,衫都好乾淨。不過要按身才可以沖凉。只系大堂按腳就無啦
70+40 可以落到樓?
价钱便宜,这样的场应该是本地人常去的地方
多謝分享
回復 黄华德 ##1 的帖子

聽講香港人多,同深足林一個老闆。我琴日又去拉,裡面有60幾個技師,不過我都系搵99號。 20190624_181510.jpg 20190624_180843.jpg
回復 霸氣國際你看 ##6 的帖子

室內按身40小費是一個鐘吧!
價廉物美
回復 TongMetal ##1 的帖子

是的,畢竟技師靠小費吃飯。公司收35一個鐘,沒多少提成給她們。而且按身確實需要夠力按才能按鬆肌肉,所以我覺得俾40蚊合理。當然最低系俾30,各有各選擇
回復 霸氣國際你看 ##1 的帖子

咁, 按120分鐘足鐘,70+80落到樓,都仲系好抵嘅
这个价格太正宗了
回復 霸氣國際你看 ##1 的帖子

我唔知道自己有無違規,係真心介紹平既正骨俾各位師兄,呢間我去過2次,感覺比月x灣,月x城仲好,畢竟呢個版係介紹正骨場。
技師全是大媽?
有冇比較後生技師介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 06:09