[食家報告] 再去Brix

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期又要去新加坡做野,再去左Brix碰運氣。星期三10點幾落到去依然咁多人,鬼佬多,女女更多。俾左$35入場換左杯野飲之後兜左幾個圈,haha見返之前個越南妹,佢都認得我之後大家笑左一下講句how are you 同good night就喺bar抬飲野同𥄫女。過左一陣有個幾高嘅女女埋黎搭訕。樣唔係靚,但係著得低胸+大波,初時都係正常傾下計,之後佢問我知唔知呢到點玩,我就梗係扮晒乜都唔知聽下佢講咩啦。基本上佢話每個入得黎嘅女仔都係working,每個都揾緊人可以嗰晚帶佢哋返去。又問我係咪第一次黎,我話係,佢就笑笑口咁話自己lucky可以take my first time 之後就問我帶唔帶佢走。基於佢嘅戰鬥格大波同非常主動,我又未開齋所以就算唔係好靚都去左馬。上房除衫哇頂對波真係好靚,又大又挺,波型又靚,仲要係真野,身型好得。大車完摷下佢就上馬,差啲俾佢un爆!果然係戰鬥格同出嚟做,直情想用最快速度搾乾你咁。冇乜GF feel,完事俾家用就上床瞓覺。第一晚就咁過左。

第二晚先係戲肉,有第一晚嘅經驗之後就知Brix其實係一個可以飲酒嘅金魚缸,但係就冇經理。全程靠自己搵食,亦唔需要唔好意思,因為女女都同你一樣打緊獵。今次慢慢睇,本來有個遠睇ok嘅行埋去問下,屌近睇即刻跌watt,禮貌上講左幾句話唔使啦就走左。行多陣見到個女女ding左一聲,細細粒個樣好cute,長頭髮,身材窈窕,完全係鄰家女係feel。即刻上去問價,開我$400,其實開$500我都去馬ga la。出得嚟玩有時覺得啱feel緊要過嗰幾百蚊。出到去已經ku住我隻手,加分,望真啲真係好cute,拖住手等的士好似拍拖咁。 上到房一齊沖涼,攬住大車,見住佢的的骰骰咁girl next door 咁真係堅正。佢亦好配合,上床再大車同摷佢,搞到佢叫晒同係咁攬實我,之後主動幫我吹,好耐冇試過咁正,下下深喉,又舐又錫,有快有慢。上套去馬,一輪衝次後派彩。大家攬住唞返順條氣再車。之後傾計完來佢好鍾意古天樂同林峰。大家youtube佢哋啲歌同戲過左一陣小弟弟又起返身,再出多1Q就攬著瞓。

奉上相2張,純分享,我冇攞contact唔使問我,謝謝。
漂亮背影

CHING Lucky
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kevinseto ##1 的帖子

背影看着还不错,谢谢分享!

Very nice

身材不錯 謝謝分享

BRIX是個好地方,雖然略貴但也值

身材不錯👍

師兄有雞運

咩國籍?

$400過夜咁抵?

多謝師兄分享

恭喜師兄美好的一天^_^

Very nice, 恭喜CHING食到好野。

睇背影好靚,又識著衫,請問400是美金還是波紙?

谢谢分享

Reply kevinseto ##1 Add Thread

帶女女回酒店是要不要先登記女女身份證?

回復 coppertone22 ##17 的帖子

我嗰間酒店唔使,其他就唔知了。有冇ching有經驗?

回復 ray819 ##15 的帖子

波紙