[泰式按摩] 九龍城清真牛肉館ENJOY

名稱: Enjoy Thai Massage
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A88349-九龍城-泰式按摩-Enjoy Thai Massage.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄去過? 求指引 見到件年輕靚幼泰妹, 可否開大
回復 stevenchan98 ##1 的帖子

咩名咩工号
回復 pat84 ##2 的帖子

唔清楚 最靚果個 瘦底 師兄知邊個可食?
呢間好似得手作仔...
btw....吾知係咪我問題.....我發現就算有開大都吾會吹
回復 stevenchan98 ##1 的帖子

Only hj, no open big.
尋去試左,得機餐,不過遇到個假波,又吾俾摸下邊。

麻麻地。
pretty good
之前試過,女後生,服務過得去
回復 funny123456 ##9 的帖子

手作定開大?幾錢
之前hj連埋400 不過唔太比摸
400 幾多分鐘?
最近個班都叫生得ok
回復 sadoupk ##14 的帖子

上次去 點左個 唔肯幫我按 跟住冇再上過去了 同埋聽師兄講冇得開大都冇性趣了
stevenchan98 發表於 2019-10-9 15:20

上次去 點左個 唔肯幫我按 跟住冇再上過去了 同埋聽師兄講冇得開大都冇性趣了

唔肯幫你按?咁有報?不過佢地應該係排班既,都係stay 7天,可能冇咁多規矩
stevenchan98 發表於 2019-10-9 15:20

咋日上左去..有位真係特別靚女又後生.一見難忘..我英文唔好..似冇make love...冇入閘..請問抽水摸下body pat pat.大腿..唔知得唔得?
純情小淫棍 發表於 2019-7-22 20:55
尋去試左,得機餐,不過遇到個假波,又吾俾摸下邊。

麻麻地。

係咪後生果位靚女先?....假波係後生靚女?
回復 nbachung ##17 的帖子

係咪瘦底 黑頭髮
stevenchan98 發表於 2019-11-1 07:54
回復 nbachung ##17 的帖子

係咪瘦底 黑頭髮

yes.瘦底.黑頭髮到膊頭果位..係咪只可HJ?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 15:11