[正宗桑拿] 旺角迎海

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前有至尊,跟住係迎海,而家都係迎海,仍然都係呢幢大廈12樓,

玩好耐呢幢大廈,至尊愈做愈差,迎海就好得多,轉咗Peter哥做經理,安心得多..

記得以前阿Mi喺6樓至尊做女,跟住自己做12樓迎海老闆,有時啲女ok,有時一般,

咁比較上嚟Peter幫我揀女就安心啲,有相睇唔啱可以換,不過都比較少換,佢班女仔係OK啲.啱啱呢幾日做過了123同88,都係陀地後生女,仍然都係分兩part,先揼先玩都得.

簡單講下啲女,local,後生,波路就肯定唔係波霸型,招呼整體都得,RPP,舔lin演奏騎都可以...

平過以前阿Mi時代..以前八舊半,而家八舊找十兩
回復 bbchan2009 ##1 的帖子

CHING ,day shift or night shift?
平左幾廿蚊咁好
thank you the sharing

我通常六七點夜晚放工後去.....

不過我無抄佢牌,通常都搵Peter哥幫我安排女仔
回復 bbchan2009 ##1 的帖子

>> 而家八舊找十兩

我無玩過香港桑拿,八舊包唔包埋代支?如果唔包,一般落樓價要多少錢?
求地址

旺角!
師兄,迎海是飛機場還是開大場?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:53