[賽後報告] 胡志明獵艷三( 白虎 )

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

http://141hongkong.com/thread-2186945-1-1.html

https://141hongkong.com/thread-2189869-1-1.html

繼續代友出

文中” 我” 係友人,”師兄”係Chandler                           

放走左M小姐再訓,訓到3點,餓醒左,有

人上黎執左屋都唔知,吊咁我張床單米要

由頭訓到尾?真仆街,成張床都係閪水,

好彩冇M 血跡,其實係炮友體貼,唔相嘈

醒我,感謝,邊醫肚邊商量去邊間k ,我問

炮友們想唔想去薄紗,到我解釋完係點,

佢地都話米同466差唔多,其實係。

咁今晚又去466?,可能炮友們都有老虎,

相穩陣,去過ok 就繼續去,唔好浪費每一

晚,席間問翻𡃤Gap 炮友喪妹隻Gap 點情

況,佢話好清新,冇臭,應該啱啱沖完

涼,仲用左洗下體清潔劑清洗,嘩,真係

大開眼界,咁有研究,以後尊稱呢位炮友

為Dr. Gap ,🤣🤣😂😂😂

好啦咁我地又去466,好似翻屋企咁,見到

啲侍應笑晒咁,係吖,又係我地🤩🤩,

X仙媽,Lisa 媽,金枝,一齊入黎,吹水,

肚兜妹,喪妹跟住入黎,炮友們啲舊相好

有兩個入左黎,都知係咁㗎喇,

我同Dr. Gap 咩都唔理,我攬X仙媽,

Dr. Gap 攬Lisa 媽 ,又飲又卒又咀,佢地

係咁話等一下等一下,先帶美女給你們,

玩左五六分鐘就放佢地出房,仙媽真正,

之後大家都揀到女,我要多兩件,喪妹跟

左Dr. Gap ,我坐三件,

肚兜妹+紋身妹+矮妹,紋身妹正面冇公

仔,後背全炸真B 波,樣寸靚女一名,矮

妹,可愛形,身型比例好,150cm 高 有腰

有D cup 軟波,腿唔短,靚蘿,一開始玩左

冇耐就跳舞,全部女都跳,係紋身妹冇

跳,佢話怕我悶留喺我身邊玩,佢又騎上

我個身度啜我,又除我衫,好顛,皮膚好

滑,又喺我耳邊講,我沒有穿內褲,嘩,

卒下先,白虎,好滑,想望下佢又話今晚

先,嘩,超亢奮,之後都係忙,招呼三條

女,肚兜妹矮妹都有走枱,好快翻黎,紋

身妹好似藥膏咁黐到實,雖然B cup 波,但

超薄背,真係加好多分,玩玩下又跳,仲

拉左啲女入黎跳,好𨶙熱鬧,玩到12點幾

去宵夜,我帶紋身妹走,

🤣好彩肚兜妹M come ,Dr. Gap 帶喪妹走

之後去食大排擋,又食又飲,喪妹仲係杯

杯清,勁,紋身妹行來行去招呼我地幫手

攞呢樣攞嗰樣,吉起個囉柚嗰陣,留意到

係真空😱,咁open ? 我探手檢查下,真空

狀態,嘩,我求其食少少嘩肚痛要翻BnB

先,同紋身妹上的士,啜下,卒下碟,濕

晒,真係等唔到,要即插,好亢奮

入到房,涼都唔沖就喺大廳上袋入洞,21

歲女身體超正,又白虎,又大聲叫,正常

位同直立狗仔式完事,好快玩完,十分鐘

玩完,太亢奮喇,一齊沖泡泡浴,再仔細

睇下隻白虎,係真白虎,佢話唔係激光,

天生冇毛,上床訓,到第二朝急屎急醒

左,屙屎沖涼,佢入黎屙尿,一齊沖涼,

好女友feel ,之後挨住個落地玻璃含左陣,

又直立式𨳒閪,一路𨳒一路摸住隻白虎,

好正,然後沖涼放人

1BA85CA1-6961-42BA-8238-8C8C03A2C76F.png 0A7612BC-5474-47A7-8753-A7ED5870DC70.png EDA9099E-1018-4920-A9CD-E79FD24CE46A.png

下一集出女女V7相

thx ching, 7月頭去HCM最後一晚都去左466,比起發記同1127,都好好多,果晚同埋2個CHING去,加埋我個FD,4個人叫左12條女,但D女就冇你地D女咁HIGH,咁玩得,比較靜,冇跳舞
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

一個字!正到扑街!

多謝師兄分享

回復 Chandler s ##1 的帖子

多謝師兄分享

466 好似幾正啵, 第幾郡呀?

不穿內褲已經很加分了
個性又騷更是讓我硬
明年更是期待

期待下集,我都未遇過白虎

睇到硬曬,想即刻去

多謝師兄分享

坚睇到硬曬

又係時侯讚一讚  

師兄真識玩

謝謝分享

多謝師兄分享

thx for sharing

nice report brother! keep it up!

聽講466走枱走得幾嚴重下喎,平日都係咁定週末先

好似好開心, 好好玩, 行程一流