影婚紗相

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在下廿三年前结婚,以為一世人一次,結婚一定要影一輯靚靚婚紗相。結果花咗當時八千蚊,係香港婚紗影樓影咗一輯。點知,廿三年後,我哋從冇攞番啲相出嚟睇。奉勸各位,結婚影相,唔係真係必要嘅,當然人人諗法唔同。
( F8 ~, o. G$ T# N. `# g
多謝師兄的分享
好貴哦,其實結婚照好像只有結婚那天用得到。
. q% @5 I0 U* U. Z- E1 F其他的功能就是放倉庫,或是吵架時拿來丟的
而家嘅結婚相好多都係photoshop, 俾咁多錢班所謂嘅攝影師真係唔值。
8 T3 R5 y% X8 z5 I- a6 h
兩年前 會展X展簽左 去台灣影, 頭尾用左HK$4萬 ,  最後只有 30張唔滿意的數碼相 加 1大1小相架.......
6 g9 {- x6 ]3 J. d  f: I% v# S  k9 L9 d) [. m% W( M
沒眼再睇, 放在床底中......
十分同意, 我都係過來人, .... 所以愈少人影,就愈貴!
當年八千可以買架二手車

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:37