Spring Spa,青春靚妹童童,省鏡又標青,少女味道,AV Nuru帶來嘅快感樂趣,消暑之旅非常暢快!

名稱: Spring Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43213-尖沙咀-水療SPA-Spring Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟做運輸呢一行,大時大節未必冇假放,
何況家陣巿道差,有工開都好開心,有時返工返到死狗咁,一有時間就會揼骨輕鬆。
去咗尖沙嘴Spring Spa,又咁好彩畀我遇到個青春靚妹童童,省鏡又標青,凸顯少女味道,帶點可愛,身材火爆,美腿好養眼,相當煞食,
入到房,童童滿面笑容好殷勤招呼,熱情擁抱果陣,大家都有feel,食支煙教水過我沖涼,
開始按摩,落足功夫幫我按到十足,從事美容師出身,屬有骨技之女,手骨好掂,唔會死用力,剛中帶柔,一路順著條脊骨按,再番上黎按肩胛骨同按手,唔會hea按,穴位好準,坐上背脊推油,指力順住淋巴線推且滲透力強,推屁股治療坐骨神經痛;
跟手推蛋蛋,拉我支棍出來又卒又劣,連袋筋都唔放過,熱情玩雀,細佬起哄,童童好善解人意,最正果Part,體驗一下做AV Nuru帶來嘅快感樂趣,AV油搽滿對波,用靚波幫我做Body,勁有節奏感忍唔住不斷搓揉對彈手美乳,果種肌膚嘅碰觸正到唔知點形容,帶上一個又一個高潮,好快比佢KO,消暑之旅非常暢快!

青春無敵
多謝關注
多謝關注
very attractive
多謝關注
絕對支持
多謝關注
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临
真係幾靚女喎
青春靚妹好吸引
thanks for sharing!!
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临
欢迎师兄莅临

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:32