一對夫婦結婚很久呀

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如果你的妻子沒有和你做愛關係,你有什麼看法?, g; z" y  c/ t
她就是不想做愛。
雙方都有問題。
回復 Monfortino ##1 的帖子6 S- H: T6 k+ G2 ^8 v! H

* ]8 V0 ~- _8 j* ~' T老夫老妻,完成生仔義務
遇到一對夫婦,慶祝六十五年結婚紀念。
大家感情出現問題
回復 slsquiver ##1 的帖子
7 ~8 b, u) }0 L3 ]; v) P8 d8 B' I, _6 a% e' N) T0 J7 ]! _3 V
大家都步入更年期啩 !    
1 N4 `) X( o/ X6 ?) d7 @/ D8 C( Y9 w4 s, `0 F; P& ^
回復 slsquiver ##1 的帖子$ g+ J8 u8 u' ]9 H; p1 S$ l: F$ ]

# C+ X. z/ q. `- y( }以前我老婆也不想做愛,可能我地有小朋友和結婚太耐,但經過我多年教育後,現在還可以,以前佢好唔鍾意吹,而家比我訓練後也會吹3-6分鐘,我覺得你點教佢好重要,慢慢來比點心機C兄!而家仲乖乖成日拍片,留番日後好好 欣賞😍
一個月執2濟😍😍
CYlife 發表於 2021-1-6 00:14 " R# T% _  P; P6 e2 [' {: H
回復 slsquiver ##1 的帖子
# ^/ m9 c+ U: ~2 p8 f2 L! x, G, }
1 ?6 J8 Q1 k/ |$ B3 Z- H: I以前我老婆也不想做愛,可能我地有小朋友和結婚太耐,但經過我多年教育後,現 ...
# S4 Z$ D0 `- z* d3 g
Good,   how did you train your wife to do blow job with you ?   Can you share ?   
回復 大賓哥 ##9 的帖子
0 C" `6 X' _% `: l& K$ O/ u0 }# C6 _. B: k4 Z1 g. Z# w: S2 y
Pm 我吧!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:24