七月Club 9牛郎會織女 Part 2 (注意:長文冇圖,不喜勿看)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到下午6:30去到Club 9,下文繼續:

係大堂reception,報上名字同揾邊位媽咪,姐姐仔就帶你到已訂了的K房。間房好大,有3部電視,目測坐15人也唔太迫。普通房都咁大,所以9號嘅房唔多,只有30+左右,客人夜少少嚟到,多數冇房,只能係大堂選女仔。

入了K房後有位侍應哥哥會問你有冇套票?另外再問多次搵邊位媽咪?等陣果盤、小食、2罐啤酒(套票已包)就送到,之後媽咪就過來打個招呼。這次招呼我是未見過嘅細媽,所以她就當我新客簡單介紹玩法和價錢。

茶舞套票大約K房個幾鐘+上房1個鐘,女仔分普通和model, 超模和韓國超模還未返工,一般要8點左右先見到。價錢同一年前一樣,女仔小費係普通1500,model 1800,超模2500,韓國超模7000, 另外補公司鐘錢就大約500+到3000+之間,例如普通女仔補接近600鐘錢,韓超模就補3300多D鐘錢。

今次我目標係靚妹仔,所以同媽咪講左要後生,真波,唔介意新女,有點baby fat也行。和媽咪溝通後,她就出去帶女入嚟。今期女仔係著普通便服,唔係晚禮服,冇咁高貴,似girls next door多D。總共睇了5個round,坐枱6位女仔。本人經驗千祈唔好抱唔執輸心態,坐越多女越好,咁樣只會花多眼亂,揀唔到心頭好。其實早D揀啱,重可以係K房培養下感情,之後上到酒店房,女仔同你有feel,就唔會咁公式化,只係冲凉,打砲,跟住趕下場。另外K房燈光好暗,揀女時可以叫媽咪用手機打燈,咁就可以睇真D相頭。

第一round通常都冇咩好貨色,不過都有個幾省鏡嘅杭州model,再揀了個成都女仔,一般聊聊她們老家,珠海情况打開話題。杭州model相頭真係唔錯,但成熟左D,唔係靚妹。成都妹妹够青春,但問一句就答一句,唔够主動。两個應該放生,所以做下鹹濕叔叔,杭州model應該係老手唔抗拒疊下膊頭,咁我順便抽下水向下攬住腰掃下大脾。但成都妹妹比較怕醜,唔好太過份,只係捉住隻手放係我大脾上面,咁就過左大約十分鐘。

第二round,媽咪問枱,两個都放生,有D對唔住個model,抽左咁多水都冇下文。今個round媽咪有做嘢,全都係青春靚妹,最後揀了浙江和南京坐枱。南京妹妹廋底,浙江妹妹老家係嘉興,有D baby fat,唔算肥。两個冇之前model咁靚同咁高,但係啱曬我今次目標嘅靚妹feel,當然這種女仔桑拿也容易揾到,不過係K房玩嘅感覺又唔同D。一如以往,隨便找個話題同女仔傾下,原來两個都係干物女,好宅下,嚟左澳門咁耐,衹留係宿舍和公司,到期就返珠海,都冇勿去過澳門其他地方。咁我就比手機裡澳門D相片佢地睇下,順便摸下佢地手仔,不過今個round冇咁狼,两個都幾好傾,扮gentleman留多round再觀察。

第三round,媽咪問枱,叫佢唔駛帶新女入嚟,两個都繼續坐枱。两個靚妹返嚟都熱情左,嘉興妹就成個人黏埋嚟,送波餅好似冇帶bra,好軟熟(之後上房驗證,原來用了nude bra)。南京妹也唔執輸,驍住你手臂。當然我也配合一下順勢攬攬腰傾下計,嘉興妹個腰唔係咁粗,估計唔肥。再加個冷gag,佢地好似唔係好明,我補充2句,當場笑到彎腰,我就順勢再往上摸,好似南京妹都冇帶bra,掃了一下也好軟熟,不過感覺南京妹個波細左D。两個都話大叔好色,之前係扮斯文。我就回話重會更鹹濕,跟住疑似咀過去,她們就話係K房唔可以咁玩,閃來閃去。咁樣就玩左差唔多20分鐘,媽咪先返嚟問枱。两個靚妹都好好玩,曾經有衝動玩雙飛,不過媽咪比個中肯意見話佢两個唔係朋友,所以雙飛配合度唔係咁高。再考慮大叔都40歲了,1個鐘玩唔掂两條女,最後選了大波小小嘅嘉興妹,其實也只係B+杯。

第四、五round,本來唔打算再揀新女,點知大媽咪啱啱返工,過來say hello,話有個韓妹第一日返工,啱啱化好妝,另外重有個超模會過嚟攝下時間,問我有冇興趣?有靚女坐枱當然答應。超模和韓妹真係高,目測著左high heel應該起碼有5呎10,氣質係高貴D,唔鍾意嘅就係cool左D。Anyway要轉channel,韓妹英文唔錯,可以簡單聊天,超模就冇咩點理佢,估計有熟客想約但未嚟到,所以過嚟攝下時間。其實韓妹唔係第一次嚟,只係休息一排後再返工,所以拎到個新工號。依個韓妹都幾好傾,佢話多數客人都係大陸人,佢地係K房一般係齋坐好無聊。掛住媾韓妹就冷落左嘉興妹,感覺佢好似唔多開心,韓妹都係坐一round算,捱義氣超模也留多round。媽咪問枱後,嘉興妹好開心再黏埋身,但始终超模係隔離,就冇之前玩得咁放。差唔多8點,細媽再入嚟,確認落嘉興妹鐘,細媽就出去攞房卡,嘉興妹因為著便服,所以唔駛再換衫,陪我一齊等細媽返嚟。

未完,待續。。。

wow, 多謝師兄, 期待後續
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝,好詳細,期待下回

茶舞套票1400,加小姐小費1500另公司600即一共3500,普通小姐,對嗎?

非常详细,有用的参考资料,谢谢!

vv--vv 發表於 2019-8-5 01:07
茶舞套票1400,加小姐小費1500另公司600即一共3500,普通小姐,對嗎?

關于普通女仔嘅小費和補鐘錢,你講嘅銀碼係啱,但茶舞套票價格唔係1400, 正確價錢如下:
唔要船飛   1248
要1張船飛 1368
要2張船飛  1488
不過我Part 1報告有講套票價錢喎,證明141師兄都係唔睇報告就問,下次唔寫咁詳細。我見師兄係元老級才答你,下不違例。

HK_Nigel 發表於 2019-8-7 13:56
關于普通女仔嘅小費和補鐘錢,你講嘅銀碼係啱,但茶舞套票價格唔係1400, 正確價錢如下:
唔要船飛   1248
...

唔好意思,人老記性唔好,有睇你part 1報告,記得大概千四元,去得9號那幾十元都不算什麼了。

回復 HK_Nigel ##1 的帖子

期望第3PART

多謝詳細報告,多年沒去9號,記憶模糊了,價錢比幾年前好似差不了多少,比桑拿的漲法天差地遠呀.  另外有個疑問,這公司鐘500+到3000是什麼,一定要給?

回復 vv--vv ##7 的帖子

師兄仲有冇去夜總會?

回復 HK_Nigel ##1 的帖子

期待Part 3

攝時間唔駛俾錢嘛,我睇左好耐,我諗玩晚或過夜會適合
反正搵個國内正常都無问题

manmanng 發表於 2019-8-11 11:33
回復 vv--vv ##7 的帖子

師兄仲有冇去夜總會?

一年前去過龍會,桑拿去得多又點悶,又想去下NC

回復 vv--vv ##13 的帖子

等師兄報告

vv--vv 發表於 2019-8-12 00:13
一年前去過龍會,桑拿去得多又點悶,又想去下NC

師兄能說說龍會嗎?價位比起9號如何?

多謝師兄詳細報告

kuman99 發表於 2019-8-13 09:53
師兄能說說龍會嗎?價位比起9號如何?

價錢縂消費大慨三千元,不太記得了,有出報告,可以去看看

kuman99 發表於 2019-8-11 00:37
多謝詳細報告,多年沒去9號,記憶模糊了,價錢比幾年前好似差不了多少,比桑拿的漲法天差地遠呀.  另外有個疑問,這公司鐘500+到3000是什麼,一定要給?

如果只係K房坐女,唔帶女孩出街,就不用補公司鐘錢。這些鐘錢是甚麼名目就冇多問,總之唔同級別女孩就補唔同價錢。

yoyo830 發表於 2019-8-11 17:27
攝時間唔駛俾錢嘛,我睇左好耐,我諗玩晚或過夜會適合
反正搵個國内正常都無问题

香港後生仔多數玩桑拿,剩低我哋依D結左婚嘅大叔,晚上要交人祇能玩茶舞。依家玩晚舞多數係大老細接待客戶,過夜多數係大陸客。

多謝師兄詳細介紹