很久未遇到令我真情流露的女女 Modern ~寶兒

名稱: 擵登時代
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-擵登時代.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一次你來既時候,我無閒去試,難得再出現,我就唔會放棄機會,知道你一來就馬上去約,雖然唔係頭鐘,但係唔緊要,最重要係約到

為左個約會,我提前收工過去,比預定時間更早,先入房沖身休息,等左一陣你終於出現係我面前,嘩 真人同相係一樣,我認為更靚 全走肥,廣東話,係街你會唔停眼個種,直情係女神級啦

我先瞓低嘆下,寶兒靠住我講話要我等唔好意思,甜到入心啦,之後開始按 好細心。有板有眼,輕輕按一次全身感覺到雙肩的確鬆左好多,大家一邊按一邊傾計,好似拍緊拖咁,好好氣氛最重要大家同聲同氣,唔知以為佢係陀地,完全無隔膜

之後傾多陣就開始做Nuru,寶兒自動除清,係我背後塗上一層層既Nuru油,感受到寶兒既體溫 她在我耳朵上的輕聲細語,令我忍唔轉個頭偷吻她一下,之後順勢攬住佢轉身。由上到下既轉換 我以為可以做主動。點知都係寶兒快手將我反壓在床上
兩位一體 纏綿起來 由上到下而滑 有幾下都忍唔住有想入既衝動,我強忍住 我享受住磨擦既感覺,攬住寶兒擁吻起來
《仍難盡信我是這樣地無窮好運 能遇上精彩的你》
我倆再熱烈擁吻 一直在磨,望住個樣真係一流享受,我忍唔住捉住佢對奶 一爆而出
寶兒埃左落我到輕輕吻我額度。好似同我講一聲辛苦晒
之後手拖手一齊去過水
臨走前望實寶兒 《你眼裡那種種傳奇 醉我醉到死 一生使我動情是你》

我好快會再黎的寶兒

回帖獎勵 +88 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +88 元錢

支持師兄

回帖獎勵 +88 元錢

支持師兄

回帖獎勵 +88 元錢

望落幾cutie,支持一下

回帖獎勵 +88 元錢

so nice girl

回帖獎勵 +88 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +88 元錢

巧正

回帖獎勵 +88 元錢

睇落幾正,支持下

回帖獎勵 +88 元錢

多謝支持

回帖獎勵 +88 元錢

越來越靚女

回帖獎勵 +88 元錢

高佬偉只此一家 發表於 2019-8-7 17:44
上一次你來既時候,我無閒去試,難得再出現,我就唔會放棄機會,知道你一來就馬上去約,雖然唔係頭鐘,但係 ...

I like this pretty girl also !!!
jimmyhot 發表於 2019-8-9 08:58
I like this pretty girl also !!!

多謝支持

回帖獎勵 +88 元錢

真人更加正

回帖獎勵 +88 元錢

多謝師兄分享
多謝支持

回帖獎勵 +88 元錢

多謝師兄分享
多謝支持
睇落好正,得閒支持下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:29