[MB男同性/同志(只服務男性)] 聽日可能會去gay sauna,有冇興趣

& t# `/ |- {* {- U6 n0 U/ b
幾時再去?我有興趣

RE: 聽日可能會去gay sauna,有冇興趣

哈哈❗是自願的,不會被姦的,互含,打jer,ok,
& ~9 E) J$ ~0 C' g亦可見識下就離去。我當初見識心態,最后受音乐,氣氛影响,會情不自禁。近區仲有big top 胡同桑拿差不多模式
幾時有人會去、可否帶我去見識一下。
& X  d0 R) \+ X6 {6 P' A7 S+ ^
7 u; Y& s% A6 _回復 ming1333 ##44 的帖子
. J1 @$ q# ^2 T$ L; A/ l
4 i+ C: \8 q% X0 z( c# a. P) K  J人多好玩,未去過,有大哥哥去、請pm我-份
幾時再去約埋
右真係好似有啲亂喎😂🤣😂🤣
7 t# C/ c1 X% i8 d. _只試過比鵝插,未試過比真男人插過🤪
新手相試求帶
回復 kinwa健華 ##47 的帖子; n; L6 N0 W$ `+ B8 d/ J! ~

6 ]( O2 \3 w. _6 w我都未比真男插,請問去sauna有無年記限定,
幾時有人去sauna,我也想見識一下
聽晚都想去見識下,知唔知收幾點,夜晚會唔會冇人?
回復 lch718 ##51 的帖子3 e* j1 B4 q2 N! D2 N5 p9 {

1 k5 }) n2 ^+ a有無報告
如今gay sauna己大不如前,上到去個個只撰擇型男,如不太高大,有型,可能白行一趟了,唉。
; e' `, }9 P& F1 u5 f
hungyiu 發表於 2019-12-26 00:02   B" ~* Z) W: R6 p
哈哈,師兄嘅親身經歷
' ?8 J5 `4 t5 r& ^! f/ n
) S! {! v  A6 y7 p+ V; _
對,以前去過,現在人不但少很多了,也沒當初熱情,新的一輩,十個有九個寕等四大天王型仔夢中情人出現,個個只等不食。同以往大不同了。
本帖最後由 hungyiu 於 2019-12-26 09:22 編輯 ( V& P" L9 w. y7 {5 P
k1ngk1ngk0ng 發表於 2019-12-26 02:42
- t3 o" p6 `/ g) P: `% p- Q( [5 ~對,以前去過,現在人不但少很多了,也沒當初熱情,新的一輩,十個有九個寕等四大天王型仔夢中情人出現,個個只等不食。同以往大不同了。

! U% _9 f- Z  i" g& r3 S% S8 ~4 t7 y* P( M7 i
哈哈,唔係刑仔即係唔使去.不如畀錢玩仲爽
咁黑都揀到四大天王?!🤔
回復 ynohtna ##57 的帖子
) D. A! N: F6 V' Y& t' x# V$ F6 Y- t! n* M% h! e! X& Q/ e. I1 }
响出面望住,四大天王一入房。即跟
hungyiu 發表於 2019-12-26 09:20
2 A' Q' v. ~' u: o, Q- Q0 p' y哈哈,唔係刑仔即係唔使去.不如畀錢玩仲爽

! _$ ]( x: d9 @% u4 b: G# u7 x6 ]# A我只是說出再去故地重游感受,今天昔日分別,好像社會亦不同了,從前很少投诉,今天人要求好高。江山依舊,面目全非。希望对你能取得多點資讯,腳仍然在你身上!
回復 petertamtampete ##41 的帖子' b- \7 _/ a$ L- I- i4 j- i3 G
: e1 {' L3 {& ^9 x5 N
可以,平等既

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 07:06