[食家報告] KL 三日行 (Report 1/3) ~ Sky River / Green Elephant

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇咗好多其他師兄嘅報告, 有心試試Sky River.  先前都有其他人提過,間嘢改咗名叫做Hokkaido.  好!  我夜晚十點鐘由 Bukit Bintang 行過去,Google Map 上面寫 "永久停業".  咁奇怪?? 啱啱改完名即刻又執笠?  即管去睇睇.  果然, 熄曬燈, 門口冇告示, 只係有個雪糕筒擺咗喺度, 似乎真係執L咗!

一場嚟到, 冇計, 行去Green Elephant.  間嘢好靜, 似乎得我一個客.  個經理識講廣東話, 畀咗大概十個Line Up我揀, 3個印尼, 7個Viet.  好坦白講, 真係可以用怪獸級數形容, 唯一一個印尼妹望落去好後生, 個樣都幾sweet.  冇得再揀之下唯有揀佢。 盛惠RM238

間房真係好唔掂, 有一張床同埋一張梳化物體, 啲黑色皮好似甩左一半, 坐落去諗住除鞋, 成個籮友坐咗落去企唔翻起身。 張床都好殘舊, 總之感覺上接受唔到 , 分分鐘衰過香港撳鐘仔!!

之後一齊沖涼, 冼賓週, 同條女傾咗幾句, 由於佢英文真係唔係咁好, 溝通上好大問題,  只係知道佢21歲。 睇清楚佢個樣有少少似歌手胡琳, 之後上床, 啜lin. 吹, 上套做。 條女都算投入 又肯打茄輪, 波雖然細但係真, 又可以畀我奶閪 (剃毛閪)   , 條女有笑容算係咁。 不過基本上都係冇乜交流, 做完之後 沖下身, 著衫就走.....

坦白講, 呢啲完全100%快餐, 同旺角馬欖冇分別.  不過 overall 質素真係麻麻, 可能睇時段。 好彩畀我揀到印尼胡琳, 如果唔係其他嗰啲女免費我都唔L屌!!

Conclusion :  馬拉嘅版嘅馬欖似乎唔係咁啱我, too rush, too standardized.  講真, 為成香港四百幾五百蚊, 去銅鑼灣或者尖沙咀撳鐘仔搵大陸妹, 質素肯定畀佢高, 又唔使攀山涉水...  呢樣嘢亦都響我第三日再一次見證 (Report to come)

第二日同第三日報告呢兩日會出,  多謝各位支持!
回復 manmannew ##1 的帖子

發貼用心,期待下集。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Fedora339 ##2 的帖子

thanks for the report, waiting for the next one

期待後續報告

睇黎 KL 好似無咩好料喎!多謝C兄 詳細報告

Hokkaido was open when I last visited in April
Don't know that it's closed
Just arrived KL now and can check again
Thanks for the sharing

Just checked and can confirm that Hokkaido is still open
There are Chinese, Thai, Vietnamese and Laos girls working

Probably thatt day was "special"days where they "need" to close.

KL forget this country, Viet Nam, Thailand even Hongkong better la

下次會更好

祝下次會更好

我五月去Hokkaido 仲開,估不到咁快執咗😭

Waiting u next report

如果貨色差238真心貴

多謝師兄分享