啫喱問題......

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,請兄如果起Pattaya 買嗰D Jelly 或者偉哥食,食完可唔可以飲酒呀?同埋食咗之後係咪會好辛苦?有朋友介紹過Jelly 牌子比我去試......同偉哥分別得大唔大?下個月又去8日7夜Pattaya...

你應該係講K字頭果隻啫喱,我係飲完洒帶女返酒店前,走入去廁所食約半包,冇問題喎!

smile1983 發表於 2019-8-14 14:39
各位師兄,請兄如果起Pattaya 買嗰D Jelly 或者偉哥食,食完可唔可以飲酒呀?同埋食咗之後係咪會好辛苦?有朋 ...

有人飲酒後血液流快左搞到無咁硬
有人飲酒後會射唔出
好辛苦??? 普通副作用, 但唔係人人有副作用
Jelly 話會快見效D
其實無乜分別
回復 dellwtko ##2 的帖子

即係要飲完酒先食呀?大約幾耐到見效呀?嗰種感覺係好想要定係做嗰陣先黎料?我因為未試過😅會唔會得個做字好難射?
smile1983 發表於 2019-8-14 15:11
回復 dellwtko ##2 的帖子

即係要飲完酒先食呀?大約幾耐到見效呀?嗰種感覺係好想要定係做嗰陣先黎料?我因為未試過😅會唔會得個做字好難射?

呢個係我個人習慣,好似話因為係啫喱,藥效比藥丸快,約半粒鐘,咁叫條女去換衫,你去廁所,埋單,然後返酒店,冲涼,咪差唔多半粒鐘啦!如果你用附近短鐘房咪早D食囉!呢隻唔係春藥,唔會令你好想要!只會令你硬!至於飲唔飲得酒,我只飲啤酒,而且如果搵女我只會飲兩三支,咁耐都冇問題!如果你之前未食過,第一次唔好食咁多!我係中坑我都係食大約半包,如果你仲後生,食囇成包我驚你成晚硬轟轟!

小弟第一次聽k字的啫喱,可唔可以公開d
俾我地新人性福d
想请教师兄 Sidxxxx 这个药有没有效? 下次去想试试。
就爱干mike 發表於 2019-8-15 01:51
想请教师兄 Sidxxxx 这个药有没有效? 下次去想试试。

試過.有效.開頭如果自己唔係太差試半粒先~
acchan恒 發表於 2019-8-14 23:34
小弟第一次聽k字的啫喱,可唔可以公開d
俾我地新人性福d

曼谷同芭堤亞周圍都有得賣,幫襯藥房穏陣D!

食super kamagra好玩好多
回復 dellwtko ##9 的帖子

長智識, 感謝!!!
唔建議食藥+飲酒...
Becareful to take medicine, try little bit first
真是有效?
食藥唔好飲酒

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 17:52