樓主: ipod64

[加拿大] 我在溫哥華的風花雪月

回復 hookdd ##19 的帖子

呢排係香港,上唔到backpage,所以唔清楚。我都係加微chat自己睇相
ipod64 發表於 2019-10-22 14:00
回復 Canchichi ##18 的帖子

其實公價就大概180 200 220。其實俾貴d,有留學生屌下都唔錯,因為年紀小,呢下係無價。玩呢d都係豐儉由人,我最多接受到$500-$700

留學生嘅質素好飄忽
有遇到過騎功好得嘅
有遇過慢慢拖時間,廿分鐘都未埋牙,完全係逼你加鐘。
然後仲要𨳒兩𨳒就話攰,Lin 頭又係痕唔俾捏。
可惜係無早知。
ipod64 發表於 2019-10-8 03:58
記得之前有段時間沉迷左一條女度,主要按摩打飛機,$180 80分鐘,打兩次,佢係唯一一條女可以令我80分鐘射到2次既人,可能我太弱了。當然按摩也很合我口味

師兄 van 有咩按摩場好?joyce 果啲係咪好伏?thx
Hi, thanks a lot for the sharing. Could you pm me the contact of agent you have?
回復 x9cmfun ##23 的帖子

都唔係既,搵d鬼妹幫你按摩都唔錯,我就鐘意私隱度高,所以淨係玩過幾次,好多叉佬去呢d
中国留学生价格太高了,远远不如去找韩国女孩,韩国女孩漂亮而且皮肤好,日本女孩不如韩国女孩,但是毕竟温柔。
ipod64 發表於 2020-1-1 03:56
回復 x9cmfun ##23 的帖子

都唔係既,搵d鬼妹幫你按摩都唔錯,我就鐘意私隱度高,所以淨係玩過幾次,好多叉佬去呢d

which agent in Vancouver u call ? the legend f.l.?they have marine &  cambie,burnaby metrotown .
請問你有無去烈治文指壓場?
这个值得mark
谢谢
中國留學生怎么 找到的 ?
上 Vanpeople
找成人娛樂
Welcome to my world

回復 paul709394 ##28 的帖子

有去過,但一般,怕碰到熟人,又怕警察查,又多印度人去。
我寧願去上樓,又私密,又乾淨
最近發现好多agent整web-site, 可能wechat俾人block得多
回復 Nicholaslo ##3 的帖子

Pm me, 我介紹俾你

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:21