[華南地區] 昨食春秧北嫂搞到起晒水,怕睇电視,亂今過馬交戰保險X

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨食花竹蝦痛風發 Screenshot_2019-08-29-06-17-09-268_com.android.browser.png ,一早Dr拮針,下午無乜野,落北角睇埋收市,埋春秧執件上房,又係百五,唔吹俾濑閪,依件上房除衫加厚文胸無乜波,AA得粒蓮仔,漱口,濕巾抹蓮抹閪,G濑蓮劣硬,笠膠,唔吹梗屌一陣過鸠引先濑閪,又濑会陰又舐肛,件G叫晒床,起晒水,要屌,屌夠射米青,起身,除套,入厕漱口,洗能,件G尚攤係床,俾錢,件G先話的客濑閪都係咁掂下,你又濑又啜又算,隻閪好污糟,你真係俾搞到軟晒,碌能又硬,真係happy
夜同保險ㄨ吹,大家見甴曱眼冤, IMG-20190829-WA0013.jpg 就過馬交,訂麗景灣最平

"大家見甴曱眼冤"

大家咁話!

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

"俾搞到软晒,碌能又硬,真係happy..."
卖 fuck 姑娘赞哥威
下次再黎 ...
mtlrichter 發表於 2019-9-2 00:33
"俾搞到软晒,碌能又硬,真係happy..."
卖 fuck 姑娘赞哥威
下次再黎 ...

睇見甴曱咁能樣,出嘢都係射膠笠,真後悔,中出的G先会生咁甴曱
回復 chuchucatcat ##6 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

回復 chuchucatcat ##6 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周七七四圍瘋傳愛滋及性病!罪惡滔大!所以連累舊同袍被黑衣人打!被市民群眾狂鬧!惡有惡報報應自然會黎!
周七七四圍瘋傳愛滋及性病!罪惡滔大!所以連累舊同袍被黑衣人打!被市民群眾狂鬧!惡有惡報報應自然會黎!
chuchucatcat 發表於 2019-8-30 08:55
昨食花竹蝦痛風發,一早Dr拮針,下午無乜野,落北角睇埋收市,埋春秧執件上房,又係百五,唔吹俾濑閪,依件 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:59