[華南地區] 今北上屌ㄨ,恐難返屋企,都係插秧好

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇昨日警放軟手腳,任阻路,壞地鉄,似擺甴曱上抬,爭取民意,立緊急法,殺港獨,所以北上叫G屌閪分分鐘返唔到屋企
笠膠屌閪濑Gap平靚正,我就去插秧, IMG_20190907_163208.jpg 見好多囡,下星期初就打躉都返去過節,執件北嫂卅零,百五屌濑閪,唔吹,今次上七楼,入房,互除,我漱口,G洗閪, IMG_20190517_082738.jpg 坐床G濑蓮,劣鸠鸠搓波,劣硬,笠膠,G卧床边。睇下隻北嫂生仔閪都幾靚,舐幾下就塞閪啜波,同G話妳唔吹都要屌一陣過鸠引先濑閪, IMG_20190512_071047.jpg 屌幾十不就埋首做濑閪男,又屌下濑下,啜下波,又日行一善,幫隻鸡達到高潮,制造一隻歡娛G
回復 chuchucatcat ##1 的帖子

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回復 chuchucatcat ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

真定假呀
其實你出報告冇問題,內容係真係假亦都冇問題,但可唔可以唔好post d咁嘔心既相,損人不利己既野做黎有咩意思?!
邵維忠 發表於 2019-9-10 21:07
其實你出報告冇問題,內容係真係假亦都冇問題,但可唔可以唔好post d咁嘔心既相,損人不利己既野做黎有咩意思?!

你講老作猫閪
嘔心,巨作
幾靚
chuchucatcat 發表於 2019-9-11 04:24
你講老作猫閪
嘔心,巨作
幾靚

睇返的相
昨日又鸠硬
又去插秧叫G
百五,马尾高大白淨北嫂
又濑又屌
制造一隻開心欢娛G
脱晒果D衫 揽实系咁摇
搅到囡囡嗷嗷叫 中出自然免不了
回復 chuchucatcat ##8 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

北嫂百五蚊齋做似乎喺而家嘅行規,吹要加50,後生啲嘅都唔多鍾意吹,大媽就無乜所謂啦
chuchucatcat 發表於 2019-9-8 08:20
睇昨日警放軟手腳,任阻路,壞地鉄,似擺甴曱上抬,爭取民意,立緊急法,殺港獨,所以北上叫G屌閪分分鐘返 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 00:47