[食家報告] KL 三日行 (Report 2/3) ~ Thai Bar

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

先前出了 part 1 & part 3 report, 反應麻麻地 (原來馬來西亞版一向少師兄睇), 加上香港立立亂冇心機,  所以遲遲都未出part 2 report..... Anyway,

話說, 第二天(Sat) 在吉隆坡, 晚上去了 Thai Club. 因為先前聽說其他師兄講 Beach Club 太鬼佬feel, 未必啱我哋啲香港人。 所以選擇Thai Club.

我到達的時候大概十一點半, 原本諗住星期六好多人, 去到都唔算太旺. 入場費唔記得咗幾多錢, 好似幾十蚊港幣, 包一杯 drink.

間嘢冇舞池, 只係得企枱, 我求其换咗支啤酒, 企咗喺張枱度, 已經有好多FL approach. 其實個feel都唔錯。 講真,明知道佢哋係為咗錢, 但係不停有女埋嚟, 我有權accept or reject, 相比喺香港LWF要主動去溝女剛剛相反, 自我感覺良好!

雖然個名係Thai Club, 啲女超過九成係 Vietnamese. 有靚有唔靚, 有真奶有中超, 有糼幼有中女, 有整容有天然..... 大把選擇. 自問標準唔算太高, 但係我覺得食用率都只不過係3成。

有女行埋嚟撩我傾偈, 問可唔可以同我一齊飲, 當然要買Lady Drink, 如果唔合眼緣我就會有禮貌地話: "Later, Later, I am waiting for friends", 佢哋就會自然彈開.....

彈咗超過十個, 之後有一個o靚妹, 相頭ok, 望落去大概20~22 (actual age 23), 笑容非常之甜   OK, bought her 1 LADY DRINK MYR50.

聽佢講原來所有啲女基本上都係長駐, 每隔一排就要去renew travel visa 嚟返工。 雖然佢哋唔係受薪於Thai Club, 但係佢哋永遠都係同一個場開工, 而且所有啲女仔八成以上是互相認識的. 可能大家都是越南同聲同氣.

講返條女細細粒, 著吊帶背心, 望清楚原來係no bra飛釘 。 飲咗幾杯傾多幾句, 就用對波Hi埋嚟。 扯咗

之後開始 propose ST. 最初嘅開 MYR 750. 我心諗 港幣千五蚊一Q, 大佬, 呢度馬來西亞喎. 當然say no. 之後講價去到 MYR 600, 見條女又咁啱自己鍾意嗰一類, ok la...

先前諗住同佢宵夜食少少嘢之後先至返酒店, 真係冇諗過佢會say no!   佢話寧願喺間吧裏面坐多陣, 我心諗, 唔乸係呀, 食嘢最多咪一個鐘頭, 唔通你一個鐘頭都想趁呢d少少時間搵其他客賺LD???  所以越南妹貪錢嘅性格響呢啲小事就好容易睇到出嚟!

OK! 我自己出去食, 佢叫我一個鐘頭之後喺Bar 出面等佢, 然後返酒店.

原來門口有個男人賣condom, 條女叫我幫襯佢, 當然overcharged la. 最大嘅問題係, 一盒原本有三個, 返到酒店之後發覺原來畀人抽起咗一個, 得番兩個, 咁都呃??? 唔乸係呀??

門口的士收貴咗, 呢個又係基本....

返到酒店, 即刻除衫沖涼. 嘩條女除咗件衫真係好正, 應該係假奶, 不過又唔係太硬 可以接受.

呢條女嘅樣貌同身材完全啱我taste!!

沖完涼 ,上床都係嗰啲, 環保吹, 69, 可惜少車, 係咁屌, 屌咗好耐, 屌到大家都好撚high。

做完之後, 佢沖咗去沖涼, 我話想落去Beach Club 飲杯嘢, 問佢同唔同我一齊, 佢當然say no, 話再落返去 Thai Club. 心諗又做第二轉!

Ok la, 冇問題!  最後goodbye kiss, 我自己都冇再出去就瞓咗....

雖然條女係好屌, 不過以一條越南妹嚟講, 港幣1200 一Q 始終覺得貴。 相比泰國蛇尾THB 2.5~3k 1 Q差唔多貴成倍, 一樣趕頭趕命, 做完即走.

經過今次吉隆坡之旅, 結論係, KL 暗黑指數只不過係2 (5星滿分)  講Spa, 講質素講價錢 ,分分鐘唔及香港. 講 Club, 價錢都唔係平. 所以我短期內都應該唔會再去吉隆坡暗黑. 泰國始終冇得輸!

越南未去過, 遲啲有機會再同大家分享!!

多謝大家有耐性睇我report, 送上偷拍條女相孝敬各位師兄.....
temp 1.jpg
temp 2.jpg
羡慕兄弟你啊!好性福啊!
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持師兄連出三個馬拉報告,嚟緊會去好有參考價值

Thanks ching for the KL reports.

As for me I have never been to Malay to play so its interesting to see the night scene there...

Hope to read your other reports soon~

CH

回復 manmannew ##1 的帖子

Kl 真的變不好玩了,我以前常去, 現在去都是找以前的妹,好地方也是有可是很很很貴.

patcat1112 發表於 2019-9-10 22:46

Kl 真的變不好玩了,我以前常去, 現在去都是找以前的妹,好地方也是有可是很很很貴.

絕對同意!!

吉隆坡, 如果用旅遊嘅角度去睇, 冇乜特別嘢好玩, 只係去某幾個景點影下相, 去當地食下所謂美食, 去一次, 有排都唔使再去。

如果主要係為咗去食女, 大把其他地方可以揀。Spa, 根本唔係太值得去,質素同埋service 又唔係特別好,又唔係特別平。 去club 揾FL, 越南妹都過千, 咁我不如正正經經去胡志明或者河內仲好, 起碼選擇同玩法一定會多d, 價錢一定會KL平!!

chryo 發表於 2019-9-10 20:35
Thanks ching for the KL reports.

As for me I have never been to Malay to play so its interesting  ...

If you have not been to KL, no harm taking a look.  But I can tell u, the night scenes are not as good as you might expect....

谢谢分享,有机会体验一下

多謝分享

thanks ching for photo report, the girl seem to have nice body

多謝Ching 包膠分享!

rm600 1q

其實响club長駐FL女開價唔係冇道理。 D女成場飛 R ladydrink 每次MYR 50, 仲要成日走枱, 兩/三個鐘都可以賺 300~400.  如果你同佢開4~500 ST, 人哋根本唔會睬你....

多謝師兄分享

Thanks ching for report
Wish you good luck always

貴到一個點

nice report! I watched your Day1-Day3 trips. Vietnam is much more expensive

manmannew replied at 2019-9-10 14:43
先前出了 part 1 & part 3 report, 反應麻麻地 (原來馬來西亞版一向少師兄睇), 加上香港立立亂冇心機,  所 ...

多谢师兄分享

唔太熟行頭,但1200一炮似乎好很貴,外地打炮仲貴過香港有無搞錯

1200系真貴 多謝C兄分享

She is hot!