[華南地區] 赛馬執的.北上射子宫

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日赛馬執的.有歡喜錢.當然做我尋欢.春秧好玩但只淫玩洩慾.
經V 7约了件深足X 足囡 IMG-20190911-WA0013.jpg 星期一轉夜.收早.去金光华囍茶吹陣水.行下金光华.過埋沃爾瑪.又買左成两百文.就早的食飯啪埋偉哥.食飽就上维雅麗 IMG-20190911-WA0012.jpg 開時鐘開Q
IMG-20190911-WA0001.jpg IMG-20190911-WA0000.jpg IMG-20190911-WA0007.jpg IMG-20190911-WA0006.jpg IMG-20190911-WA0005.jpg IMG-20190911-WA0004.jpg IMG-20190911-WA0011.jpg IMG-20190911-WA0010.jpg IMG-20190911-WA0008.jpg IMG-20190911-WA0009.jpg
哎呀好 enjoy... 汉食我下部 那知其中fun  fuck 乐更精彩
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

七爺真係識享受人生!正!
jimmyhot 發表於 2019-9-12 16:46
七爺真係識享受人生!正!

唔中出使能北上
星期三夜馬又執的
昨早北角睇完開市
咪落插秧睇下 IMG-20190913-WA0000.jpg
初諗住的G 中秋回鄉
乜唔係
有姊仔.有北嫂.十点都有十幾隻 IMG-20190913-WA0001.jpg
整件百五北嫂
回復 我愛朱纷申 ##6 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-9-13 16:04

跛猫閪講下点屌点濑同餵鸠等你濕鸠
回復 我愛朱纷申 ##9 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

我愛朱纷申 發表於 2019-9-14 07:12
跛猫閪講下点屌点濑同餵鸠等你濕鸠

但对跛嘅依條懒閪就唔正
跛嘅上到床塞條能餵條鸠俾G 含

回復 我愛朱纷申 ##11 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

回復 我愛朱纷申 ##11 的帖子

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

我愛朱纷申 發表於 2019-9-11 07:12
星期日赛馬執的.有歡喜錢.當然做我尋欢.春秧好玩但只淫玩洩慾.
經V 7约了件深足X 足囡星期一轉夜.收早 ...

周七七已惹武漢肺炎死左啦!惡有惡報囉!!!

可致命的武漢肺炎在香港再奪去1人性命,累計殺死2人。瑪嘉烈醫院指,一名在年廿八經落馬洲口岸即日來回內地、發病10日才求醫並確診感染新型冠狀病毒的70歲香港男子(第55宗確診個案),因病情惡化,今早在瑪嘉烈醫院離世,其死因交由死因庭跟進。但他最初是因跌傷入住瑪嘉烈醫院後,才被驗出染疫,更一度隱瞞旅遊史。當日接他到醫院的3名救護員及2名消防員,被定義為密切接觸者,要到檢疫中心接受觀察。

今早疑死於武漢肺炎的第55宗確診個案,是一名有腎病的66歲男子,2月12日於家中跌倒,送往瑪嘉烈醫院求醫,並報稱自2月2日出現疲倦、氣促和咳嗽帶痰,到院時出現發燒和血含氧量下降,需入院接受治療,其呼吸道樣本在2月14日證實對新型冠狀病毒呈陽性反應,當時情況已危殆,轉送深切治療部,需插喉。病人曾於1月22日(年廿八)經落馬洲口岸即日往返內地福田(去新洲中出大媽?!)和香港。不過衞生防護中心將個案歸類為「可能本地個案」。
睇到九都硬晒
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女子,並同意支付肉金200元。兩人其後一同到某大廈單位,至凌晨1時許完事後,發現銀包內兩張500元紙幣及兩張100元紙幣不翼而飛,合其損失1,200元,懷疑被偷竊於是報警。
劉先生表示,衣服當時放在單位大門旁邊椅子,過程中該非裔女子未曾離開,「因為你閂咗門,可能我同佢做緊嘅時候,係我唔知道俾人入嚟攞晒。啲衫喺門口囉,除咗喺凳嗰度。(你有無見過個女人行開?)個女人無行開。(你懷疑係其他人入嚟偷?)係,一定,百分之一百。」
儘管近期武漢肺炎疫情仍然嚴重,但劉先生無懼,「有需要又有咩擔心?你有需要你就要咁做,唔係我都唔會咁樣走嚟呢度,係咪先,仲要搵個叉妹。係我搵佢,唔好話佢兜塔我,企晒喺街度嘛。」
劉先生坦然自己首次來油麻地光顧,又指自己三度離婚,「我唔介懷呢樣嘢,我無對我老婆唔住,離咗婚,我有咁嘅需要,我畀錢,正常交易。」
sexhunter777 發表於 2020-4-29 08:44
周七七?!
一名64歲姓劉男事主,凌晨因寂寞難耐,到油麻地上海街西貢街附近兜塔企街,最終揀選一名非裔女 ...

Thanks for your sharing !!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:24