樓主: 未到40

犀利士

$490@box, 4 pcs inside each box
我買開個到 一百蚊樓下.
回復 waterman ##16 的帖子7 q7 K( n( v. M0 J- \
& a5 @" T# d. Q; L" n- X
请教师兄,口含片是什么东西?谢谢!
黄华德 發表於 2020-2-15 08:52 0 \0 u. P- M% ^2 _) g9 k: ~2 s
回復 waterman ##16 的帖子
: b; c% _" n" Q
* ^% l, \0 t: x* f请教师兄,口含片是什么东西?谢谢!
" V! m) f5 ~+ t$ B" [& N
因為專利過咗。所以其他藥廠都可以自己出。
6 I3 v8 }' t) f/ S台灣,韓國就改成薄片,方便攜帶。上面Banner 有。6 F6 q5 k4 I2 k, u
( t: `2 }5 S% f  ?
純個人分享,不是買廣告。
waterman 發表於 2019-10-26 09:37 3 J3 C, Y" g( r+ t- o
師兄可以試下口含片,功能一樣,又方便。
6 ]; F/ F9 ^2 ]3 E3 g7 Z1 g
點樣嫁??
去家計會預約睇次醫生(話睇男士性功能),睇完可以開偉哥OEM廠藥,只係$80 4粒!!! (因為偉哥已過專利期,所以其他廠攞左個配方生產,醫生話效力95%一樣) 我現在中年,有時唔夠硬,每次做都有食開,食完硬番晒,加上平日要做下大腿和屁股練肌肉運動
都想知道,可以pm埋我嗎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 11:17