[住宅/民型私竇] 請問鰂魚涌北角有冇推介?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一樓一會唔會有好野還是全部大媽?
揼骨出火有冇啲冇咁老?
HG有冇師兄試用?因為價位同一樓一差不多。
謝💪
性價比低 去第二區好過
上次試完福英USB,同相差別非常大,只想揼同出火,諗住冇所謂,奈何對住個C9真係俾佢點捽都唔硬,佢仲問我開唔開大,真係咪攪。臨走仲俾個擁抱同kiss我,心情低落左幾日
近日行去皇冠,個場好舊,啲女多數後生國產女,多數廋底冇乜波,全部都谷出黎,樣一般, 但唔知服務好唔好,多數收450,有啲會開400,但服務如何就唔知,遲下再試
mihei 發表於 2019-10-22 11:33
上次試完福英USB,同相差別非常大,只想揼同出火,諗住冇所謂,奈何對住個C9真係俾佢點捽都唔硬,佢仲問我開唔開大,真係咪攪。臨走仲俾個擁抱同kiss我,心情低落左幾日

😂😂😂佢餓過你
試完一次皇冠,其實服務同發利7日差不多,大部份都後生女,冇乜胸,樣一般, 岩岩試呢個望落冇乜胸,點知都係假波🥴,沖涼三點式,落力吹,可環吹但我㨂包膠,算係咁開450。

返工原因轉戰皇冠止渴,個場好舊但一層行哂算係咁
皇冠撞手神,最近2次,一次滿意一次伏
多謝分享
皇冠就真係好講運氣,試過白滑竹筍波幼幼仲要好服務
皇冠應該有排都唔開,而且個場好污糟
海之戀o
皇冠跌錢多,10次起碼8次

正。。。。
我揾過玲瓏唔錯
海之戀近我,好想知
有成十年無浦...請指點

Archiver|聯絡我們|141華人社區