[食家報告] Kl 遊記分享1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

: day1去左 bond spa 感覺同玩一樓一差唔多,之不過系唔需要洗樓,經理會叫晒囡囡出黎畀你揀 揀岩之後就帶你搭lift 左穿右插 之後到房間啪啪,過程中同一樓一相比下多左環保吹個part

day2:參考左141師兄推介 12點幾仲諗緊去唔去beach club. 之後就outcall叫左條泰妹上黎。outcall貴小小rm650 2hour 2shots.我諗禁既價錢應該仲抵玩過thai club 同beach club 入場之後價錢同outcall差唔多 但聽講系得1q

多謝分享!  正如我所出嘅report一樣, Bond spa 根本玩法同一樓一或者馬欖一樣.  地點又唔就腳 ,特登去就真係無謂....

Outcall 一定平過 Thai / Beach Club, 不過落club 飲番兩支啤酒揀女又係另外一個樂趣!
manmannew 發表於 2019-9-15 16:38
多謝分享!  正如我所出嘅report一樣, Bond spa 根本玩法同一樓一或者馬欖一樣.  地點又唔就腳 ,特登去就 ...

Ching我有留意過你d post bond spa 就系唔需要洗樓 佢排開比你揀,揀岩之後做既野同141一樣

Outcall我覺得幾抵相對比thai club 你要先入場之後揀岩既價錢同outcall 一樣可能仲貴d 仲要可能系屌完1q走人
Outcall真系陪足你2hour 因為接佢個部車未到 唯有陪下你啦

師兄 deluax spa 同 bond spa都系差唔多?
我見馬拉妹其實都唔系話好靚。反而越泰既人更多
Harrasy 發表於 2019-9-15 20:00
Ching我有留意過你d post bond spa 就系唔需要洗樓 佢排開比你揀,揀岩之後做既野同141一樣

Outcall我覺 ...

Deluxe Spa 未去過, 所以唔清楚.

Outcall 我只係喺曼谷試過 Smooci, 適合響酒店, 攰攰哋唔想出去, 心血來潮想搵閪屌嘅人.  不過我落Thai Club 都想飲支啤酒, 睇下女, 慢慢揀之後互動一下先至返酒店, 感覺好少少, 不過價錢當然貴d啦!

我從來覺得馬拉妹唔靚, 講相頭, 除咗日本妹/韓國妹之外(因為太貴), 我首選都係越南妹, 跟住泰妹(皮膚白嗰啲)
manmannew 發表於 2019-9-15 21:56
Deluxe Spa 未去過, 所以唔清楚.

Outcall 我只係喺曼谷試過 Smooci, 適合響酒店, 攰攰哋唔想出 ...

之前追post見到有師兄推介161 之後outcall左佢黎 服務還可
足鐘。 今日睇左馬拉人其實真正馬拉人唔系禁靚 反而當地華人都仲有d女人味。但又唔系話靚個種
泰越既就正正常常。spa場d女偏向較老 好小見到後生
准备去,多谢师兄分享
師兄
請問outcall有門路嗎? 求推薦  謝謝
Nick梁 發表於 2019-9-19 22:48
師兄
請問outcall有門路嗎? 求推薦  謝謝

可以試下asia161  一系google上網打kl outcall
回復 Harrasy ##1 的帖子

多謝師兄分享
Thanks for the update
KL is more or less like this in recent years
報告資料有用值得去試試
KL的選擇還是少啊
谢谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 05:35