完美替身 一代新人舊人Modern ~東東

418 元錢 回覆本帖可獲得 38 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 擵登時代SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-擵登時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從一代情人 Chloe 不在,我都尋覓已久都未搵到一個同你差唔多既女女
今日見到依張相,初初睇以為係你,但我唔理,照約左4點先
我準時上到去,女女已經到左換好衫,見你大大對燈比芒果更大,我已經想一試龍與鳳

沖身後先嘆下,睇佢身材以為佢會亂按,點知又好似你咁,每個角落都好認真細心,一股我要按鬆你既表情又係我腦海中出現

大家邊按邊講,東東睇落好幼但思想成熟,無論志不在此定志在於此,都想好好按一次全身,佢話依個係佢既責任,我聽到都眼濕濕,依家邊有技師會講依D

按完之後個人鬆左好多,此時佢問我做普通定Nuru 大佬,你咁堅唔做Nuru豈不是一種浪費

女女調暗燈光,之後自動自覺除清,真係好大比芒果都差唔多,同佢講身材完全唔成比例,我試試手感,軟既堅過石堅,
我唔洗做背 直接來前面,見佢錫我Lin之後毒耳,我輕輕揸下你,再逗住食提子,我感覺到你都幾敏感下,你為我途上nuru油 由上而下飛翔起來,到下磨下既時候,我攬住你,幻想同你交接既一刻,我唔想一陣做錯事,我扶你上來,用你既胸器去為我服務,徹徹底底既消失雙乳中,望住你個靚樣另有一番享受,我捉住你個頭,向上向下,我再忍唔住啊一聲爆哂落你對乳到,粉紅中帶一點乳白既你特別誘人

最後手挽手一齊去清洗
臨別前望住你同她都真係好似

多謝你帶比我既美夢
有了你 我再不寂莫
完美既替身 ~東東

回帖獎勵 +38 元錢

好正呀

回帖獎勵 +38 元錢

多謝分享!

回帖獎勵 +38 元錢

睇相,隱約見有兩大片乳暈,好似幾正!

回帖獎勵 +38 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

thank you for your report and sharing

回帖獎勵 +38 元錢

tks, will give it a try

回帖獎勵 +38 元錢

極品美女!

回帖獎勵 +38 元錢

西瓜來勢洶洶

回帖獎勵 +38 元錢

deep thank to the issuer

回帖獎勵 +38 元錢

謝謝師兄分享

回帖獎勵 +38 元錢

好波地呀