[指壓囡囡] 【太子】W痴女三文治榨精性愛·K+YoYo

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發...謝謝大家收看!!

話說第一次上太子,晨早v7定傳說中既靚女房鐘Candy問吓邊pair雙飛可以雙吹,佢就比咗佢地皇牌組合K+Yoyo我。我準時赴會,Candy比咗全場最大既7號房我。嘩!我玩指壓咁耐未見過咁正既房,地方係水餃兩陪大,仲有張大圓床,真係未出嘢先興奮,我急不及待大字型瞓上去,個心超期待一陣既場面。

1/.報告: 太子 K+Yoyo 雙飛

2/.樣貌: K 7/10 35+ 鄰家索人妻
Yoyo 6/10 35+ 饑渴人妻

3/.身材: K 高挑身形無腩有少少肌肉勁Fit
Yoyo 矮啲啲,少腩但好攬

4/.波路:  K 真B彈手淺啡提
Yoyo真B吸手有質感。

5/.腿形: K 正常有肌肉
Yoyo 矮短

6/.周感: K正常偏乾
Yoyo少少闊但多水

7/.過程: 等咗一陣兩位女主角嚟到,一高一矮,我估錯咗高既係Yoyo矮既係K比佢地笑。三個一齊解甲,攬住磨咗幾吓氣氛好好,破冰成功。跟著過水BM三文治係基本動作,佢兩個真係好鬼friend,隔住我去揸對方個波,又揸我,總之揸嚟揸去好咸濕囉!襯住氣氛良好,即刻試車,點知兩個都比大車仲要跟著三輪車脷疊脷添,勁正!跟著雙吹,呢part係我最鍾意既雙飛場面,望住佢兩個吹一支簫真係好爽。爭取時間玩大床,先做背,兩個用條脷漫遊全身,跟著唔知邊個毒龍鑽定輪流鑽,總之都幾舒服。轉前面,兩架坦克車即刻攻過嚟又三輪車,跟著雙啜雙吹總之有咁淫亂得咁淫亂,到時間差唔多過膠K先坐上嚟表演佢既絕學360°坐蓮,但Yoyo唔放過我一路大車,我只能夠伸手揸吓K個波。完咗360° K拉我起身佢一隻腳掙住牆,呢招我同水餃Dior玩過,即刻配合掛鼓大車,插咗二三十吓再轉推車,跟手K叫Yoyo騎上去。我一路推狗仔K,一路車住揸住Yoyo對波,場面超越一般AV。Yoyo叫我留番比佢,咁換套男上而K就先喺後面啜蛋再上前啜Lin,佢仲鬼馬到一齊啜Yoyo對波,Yoyo叫到鬼揸咁聲。K見我仲有貨,叫我埋佢單,又換套等K坐上嚟UN,Yoyo繼續啜Lin加大車。一輪攻勢下我都比佢兩個攻陷投降。阿K話我咩人嚟,攪到佢出晒汗,跟住即刻響電話,時間啱啱好!

8/.服務: 10/10 呢場雙飛真係我玩過最好既三甲,全場三個人有晒默契,阿K既360度旋轉慢騎,跟住企喺度前入再單腳,跟住再推車,佢真係好好體力,當然Yoyo功力都有番咁上吓,只係阿K太出色。

9/.投入度: 10/10 雖然今次係第一次但佢兩個既默契真係好好,再加上我控制時間又好先可以有呢個完美水準。

10/.彩蛋: 房鐘Candy都幾靚,同佢傾咗幾句都幾開心。臨走我仲行錯方向入囡囡休息室,比佢笑係咪要嚟多劑,哈哈!
好精彩
回覆 讚好 不讚 使用道具

心郁郁想試

幾吸引喎

精彩內容!

正,最怕中途走火

Candy真係靚女嚟,佢肯落場都會係紅牌

Thanks for sharing.

3p戰鬥高消耗

又冇咗太子6個帖!

ching pm v7

玩了幾錢?請求師兄pm 謝謝

唔見左大子個點心名單 ??

回復 太子candy ##1 的帖子

超精彩!睇到眼火爆!

太子candy 發表於 2019-9-20 11:08
代為轉發...謝謝大家收看!!  

話說第一次上太子,晨早v7定傳說中既靚女房鐘Candy問吓邊pair雙飛可 ...

請問K同Yoyo 是否之前「美妙」的Karen 同yoyo?
抑或只係咁啱同名?謝謝謝謝🙇🏻

想問師兄,太子幾號電話,唔該

雙飛幾多銀?

lokielok 發表於 2019-10-8 09:42
請問K同Yoyo 是否之前「美妙」的Karen 同yoyo?
抑或只係咁啱同名?謝謝謝謝🙇🏻

唔同人

louishkcn 發表於 2019-10-9 15:22

雙飛幾多銀?

盛慰 $720