一波比一波好 真人不露相 絕對高質 Modern~GIGI

84 元錢 回覆本帖可獲得 28 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 擵登時代SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-擵登時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過完中秋好野特別多,琴日見到相已經想去試,可惜無時間,今日一早就去啦,約好Gigi 準時上到去一個長髮靚女開門 真人幾幼下 幾可愛 鬆身連身裙 對巨乳若隱若現 好似真空上陣

我都無講約左邊個,直接就跟佢入房,一人房我涼都未沖 就一手揸落去,係真空 手感好好,隔住衫試唔真 再想伸手入去既時候都係沖涼先

沖完之後瞓低嘆下 小女孩按功算唔錯 有板有眼 起初見佢幾Cool下以為會幾公式化,原來佢 會講廣東話,而且仲好流利, D港式爛Gap佢都聽得明,傾落都好親切,而且佢又會伸個頭埋黎嗲下我咁

傾下按下時間過得特別快 ,見差不多時間就提女女要開始轉第二part 調好nuru油之後,她慢慢將佢身上既除落來,原本背住佢既我,聽到聲,馬上轉身睇下,大大對Pink色靚波就係我面前,我忍唔住雙手去捉緊,將佢抱埋我身邊,享受下粉紅色既提子,可能佢特別敏感,我繼續主動攻擊,點知個衰妹又好配合,腿張開由我玩 DJ幾下已經感到佢出晒水,我都已經址到行晒,其實好想直入,不過我都係等女女黎,佢坐上我到用大脾夾住我一上一下 而我就繼續玩弄佢既提子 繼以忘形大車起黎 我攬住佢側身瞓低,半邊燒鵝脾,一邊大力抽,一邊大大力揸同車,最後一下抽出黎射晒落佢個胸到

大家攬住錫多陣先手拖手過水
最後比家用既時候先問女女叫咩名 個時佢先話自己叫GIGI
難得一見既高質素 大家去記得錫住GIGI

附上廣告相一張

回帖獎勵 +28 元錢

半邊燒鵝脾大大力抽插,即係有全套服務?

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

好吸引
依個正呀

回帖獎勵 +28 元錢

個樣好掂

回帖獎勵 +28 元錢

回復 藤原豆腐店 ##1 的帖子

可愛女女,恭喜恭喜

回帖獎勵 +28 元錢

回復 藤原豆腐店 ##1 的帖子

看着很喜欢

回帖獎勵 +28 元錢

一共幾錢落樓?

回帖獎勵 +28 元錢

可以係邊到睇啲女女相,有無wechat,tg聯繫方式?
多謝支持

回帖獎勵 +28 元錢

GIGI 冰冰超正

回帖獎勵 +28 元錢

GIGI 100分啦

回帖獎勵 +28 元錢

烧鹅脾🤤🤤🤤
kenji_ip 發表於 2019-9-23 23:28
烧鹅脾🤤🤤🤤

多謝支持

回帖獎勵 +28 元錢

寶兒都係