[食家報告] 首爾10小時轉機偷跳江南區 Donuts Anma

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝各位Ching的回復,讓小弟在出發前有這個Plan。
今次旅途在首爾轉機有大概十個鐘時間,
10個鐘時間話長唔長,話短唔短。
我預左4個鐘時間來回仁川-江南的交通,
一個鐘時間入關,
兩個鐘時間候機。
所以實際4+1+2=7,剩番3個鐘時間可以玩囡。

實際系晚上八點幾到仁川,九點幾拿好行李入海關出來機場食番支煙仔。
坐A’Rex到首爾站,
之後轉地鐵到江南的宣陵站,
最後系大概十一點幾到達Donuts Anma。

睇左141咁多REVIEW,知道首爾江南區有好多Anma,
作為第一次玩韓妹的難得一次機會,
綜合左咁多位Ching嘅REVIEW,
最後選擇左Donuts Anma。
主要系因為佢間鋪有Website,
相對起其他間我更中意有Website嘅
仲有就系睇到D囡嘅相好正(雖然打碼)
最後就系佢嘅玩法好吸引我!
即下群P個種

Website:https://naskriver.wixsite.com/donuts

一入門就表示我來自香港,店員好歡迎咁招呼我除鞋
比錢,我選擇左70分鐘 270k的2Q 玩法
之後入去沖涼,然之後有位識英文嘅店員問我想要乜類型
我話要波大、靚!
大概等左二十分鐘後店員就招呼我上lift。

Lift系自己坐,出lift之後系一位囡囡迎接我
樣9分,身材10分,態度10分!
佢拖住我只手出來然之後上樓,
在上樓途中的樓梯間同我大車特車,
韓妹嘅咀唇好軟,車到我條野都硬曬。
之後距慢慢除低我嘅浴袍,
幫我瀨lin、環保吹,
我企住,佢跪系地下到食我碌野,
個畫面好有征服感,

吹到差唔多了佢帶我上埋剩番嘅半層樓梯,
樓上原來系個Club咁,好多囡系到,仲可以見到其他人系度sex咁,
又有兩位囡囡迎接上來,同我車,同我瀨lin同吹,
等於話有三條女同時服侍咁我,我似個帝王咁享受!!!

不經意間樓梯同我車條女已經幫我上好Condom,
訓系到叫我插佢,
另外兩條女就同我車同埋瀨我lin頭,
之後我話換姿勢,
就Doggy插佢。
插左差唔多十分鐘吧就射左。

之後囡囡拖住我只手帶我去床到休息下,
問我食唔食煙,我當然要食番根回下氣。
傾下計知道佢原來得21歲,首爾人,平時番開夜班

休息左一陣然之後帶我入房沖涼,
其實間房只系用窗紗簡單夾開左下,
可以睇到周圍其他囡服務咁D CHING
洗原白白之後佢幫我做Servie。
同以前莞式差唔多,波推、瀨、等等。
最重要系有久違的——毒龍!
真系爽到飛起。
再之後再幫我環保吹,佢好自覺轉個pat pat過來
同我69
我聞左下冇任何異味
索性就瀨落去了
第一次食韓妹嘅鮑,正!

69期間條野已經再一次硬曬,
佢幫我用咀上套,然之後玩第二Q,
轉左幾個姿勢吧,女上、側位、Doggy,
最後在男上同埋大車中出左第二Q。

時間都啱啱好到70分鐘,佢依依不捨送我坐lift
我同佢講我下次仲會來
佢用僅有的英文同我講:Welcome again
在之後比我個Good bye kiss我就落左來

店員好熱情問我O唔OK,我話excellent!
之後又問我要唔要食野,有飯同埋拉麵可以選擇
我選左拉麵。
食左之後大概已經半夜冇地鐵了,唯有坐夜間巴士翻機場準備明早的航班

Donuts下次來首爾一定仲會過來!
謝謝師兄報告  
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

回復 InsecYang ##1 的帖子

Thanks your good report!

睇黎幾好,21歲韓妹,師兄有運。。我10月尾都去韓國
諗住都去試試

thanks brother.... how late the Donutes open till ?

great report , thank you

thanks for the sharing brother

多谢分享

真羨慕⋯⋯

多謝師兄分享精彩報告!

10小時甜圈食好西報告

多謝師兄分享

謝師兄親身經歷

多謝詳細分享。

哇睇到都扯哂

好文!最近的灌水广告太多了。这才是我们想要的报告!

優文必推!!!

謝謝師兄報告

很詳盡的報告, 謝謝師兄!